31 prosinca 2010

Zakoračimo sretno u Novu

Pin It
.....svi ujedinjeni uz čaše šampanjca, vatromet i crvene gaćice..... Morala sam ukrasti ovu rečenicu jer me oduševila do suza. Hvala ti Vesna! Noćas je ta noć, noć kada se luduje, veseli i slavi a crveni detalji su obavezni. Crveno je, kažu, za sreću. Pa zašto onda riskirati? Ja ću obući crvene cipelice i u njima zakoračiti u Novu. Bez obzira hoćete li vi imati crne, crvene, plave ili zelene cipelice, čarapice ili gaćice, od srca vam želim sve najbolje u Novoj. Veselite se, ludujte i slavite. A Nova neka nam svima donese mnogo kreativnih trenutaka i dodatnog vremena za njih.

Broj komentara: 8:

Sandra Z kaže...

Ovo su cipele za veličanstveni ulazak u Novu :))

Veselite se, zabavljajte se a tako neka i svi dani iduće godine proteknu :))

Sve najbolje draga naša zmajčice.

Sretno Vrijeme kaže...

Hi, hi, draga Željka, baš si me nasmijala citatom :). Cipelice su ti mrak! Preslatke crvene cipelice, mislim da ćeš u njima noćas plesati htjela ili ne, jer one samo što ne poskoče i ovako na slici ! Hvala ti na lijepim željama, dobru zabavu, i još puno veselja i kreativnosti na tvom Nasmijanom nebu, i sve naj naj, a najviše zdravlja tebi i tvojoj obitelji želim u godini koja samo što nije stigla. Puse, Vesna

Tea Jurković kaže...

sve najbolje željkice! velika pusa od svih jurkovića!

Tatjana kaže...

I ja se nadam jednoj čaroliji moćnoj i sočnoj da nas u godini ovoj sve okupi u družini miloj.Sretna ti 2011. i budi dobra,pametna lijepa,zdrava i sretna!Kis,ljub,cmok!

Bubamara kaže...

Sve najbolje ti želim u svemu....i da i dalje stvaraš ovakva i još ljepša i veća papirnata čuda!

Leptir kaže...

Sretna ti Nova godina!

Radionica Lutkac kaže...

Nasmijano nebo, nasmijanu 2011. godinu želi Radionica Lutkac

Claudia Tessitori kaže...

Sretnoooooooo ŽŽŽŽŽ i uvijek nasmijanoooooo!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails