05 prosinca 2010

Santa can you hear me?

Pin It
Još prošli tjedan sam odlučila sastaviti svoju wish listu, baš kao što su to učinile Sandra i Izzy, ali nikako naći vremena. Jako mi se svidjela ta ideja. Tko zna, možda oni koji trebaju baš slučajno i pročitaju... Nikad se ne zna.
Dakle želim, želim, želim...
1. Timberland cipelice, one smeđe, ako može s krznom iznutra. Jako mi se sviđaju a mislim da su jako tople i da u njih ne ulazi kiša i voda. A vidjela sam da ih ima i u bojama, pa bih ja izabrala, ako može - zelenu? Ali ako ne može, biti ću zadovoljna i smeđima bez krzna.
2. Sensa planer. Posebno lijep i funkcionalan, planer koji mi olakšava puno toga u životu. Ne znam kako vi ali ja sve pišem, bilježim, skiciram... Znam, znam, to sve mogu i u mobitelu ali meni je ovako draže. Kada pišem, mogu pisati šarenim olovkama, zaokruživati, križati, podcrtavati i to onako kako ja hoću a ne kako mi mobitel određuje. Osim toga, lijepe slike i lijepe misli ukomponirane u planer, baš me napune pozitivnom energijom. Da nemam planer, mislim da bi se totalno pogubila. Dobro, nemojte misliti da se ponekad i uz njega ne pogubim kao onda kada sam klince odvela na rođendan koji je bio tek sutradan, ali to nije bilo do planera.
3. Toplu dugačku vestu na kopčanje. Jeste li primijetili da ove godine po dućanima prodaju samo veste s kratkim rukavima? Nova moda! Ali meni treba vesta s dugim rukavima jer volim kada mi je toplo.
4. Put u Španjolsku i tečaj flamenca i španjolskog jezika. Ako mogu birati, molila bih odredište - Sevilla ili Granada.
5. Prostor za rad ili ako ću konkretno - atelje ili radionica. Jako mi je potreban "moj" prostor. Puna mi je kuhinja i dnevna soba i hodnik i predsoblje i spavaća i... kartona i kartonskih kutija. A da ne kažem kako to izgleda kada krenem raditi ormar od kartona, ili bar ormarić... A što je najbolje, prostor već postoji ali trenutno nije namijenjen meni, a bojim se da dugo još neće ni biti. Iako je ovo želja na mjestu broj 5, daleko je najjača, pa u slučaju da netko odluči ispuniti mi ovu želju, mijenjam prethodne četiri za ovu jednu. A do tada... ja i dalje želim i sanjam.
Hm, sada kada pogledam svoje želje, vidim da nisam baš skromna. Ma nema veze. Nije zabranjeno sanjati i željeti. Zar ne?
A kakve su vaše želje? Napišite, kao što smo i Sandra, Izzy i ja napravile. Baš je zabavno.
A možda vas i čuje... Djedica??? Nikola??? Netko??? Bilo tko!!!

Broj komentara: 7:

Lilly... kaže...

Sensa planer je skromna želja, a i vesta i cipelice! :)) Vjerujem da će Djedica ovo pročitati! :D Pusa! p

Tatjana kaže...

Ooooo,lijepog li i novog ruha bloga tvojega!Je li to da se timberlandice bolje istaknu?
Želje su ti stvarno lijepe,i ja bih to.Ma kad bolje razmislim mogla bih nadodati i one Sandrine Z.

Sandra Z kaže...

Super lista, Željka! Ovo s flamencom mi se posebno sviđa. Već te mogu zamisliti kako temperamentno plešeš s crnim cipelicama (a može i zelenim)... Ovo mora netko čuti, mora! Jer od svega srca želim da ti se želje ispune :))

Sretno Vrijeme kaže...

Lijepalista želja, iskrena i neodoljivo napisala. Da sam ja Sveti Nikola ne bih mogla odoljeti tvom šarmu i ispunila bih ti sve! Na prvom mjestu bih ti ispunila želju za radnim prostorom, jer to bi donijelo višestruku korist: svi bi tvoji doma bili zadovoljniji jer ne bi morali preskakati tvoj proces rada, a ti bi radila još više i više i više....i bojim se da ćeš i kuću od kartona jednog dana odlučiti napraviti :)!!!!

Radionica Lutkac kaže...

Super su ti želje, ali što se tiče kanađanki Timbeland cipelica, imaju samo pri vrhu one kukice za zapertlavanje i ako se nezgodno obuvaju, imao ih moj muž i nerviralo ga to ... Ako imaš strpljenja onda super... Ja imam crne martinke koje uopšte nemaju kukice i isto ih je jako teško obući, moraš sve da raspertlavaš ...
Aove druge želje su divne, nadam se da će ih Santa čuti :))))

Nasmijano nebo kaže...

zadnje dvije godine se Nikoli ispraznila vreća baš kada je došao do mojih čizmi. Moža ove godine dobijem bar čokoladu. Ili bar šibu.

Radionica Lutkac kaže...

Dobro, dobro... Sveti Nikola, Djed Božičnjaku, molim te donesi Željki Timberlandice !!!! <3 A može i sve ostalo što je poželela !!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails