Preskoči na glavni sadržaj

Kakva je ovo sobica?

Baš se pitam...
Kakva je ovo sobica?
Ili je to,možda, sob?
Ma ipak je sobica, i ima četiri noge.
I dok smo razmišljali i isprobavali, kist je šarao
Ako mislite da je to sve...
Još jedna noć je predamnom. Trebam još dovršiti...
Toliko za ovaj puta. Vidimo se sutra na sajmu!!!

Primjedbe

Autor Tanema rekao je…
ma ne znam šta mi je bolje! evo sin je dovukao stolac jer ga je sob oduševio i sjedi kraj mene i zadivljeno bulji i cijelo vrijeme brblja! FENOMENALNO!
Autor Lilly... rekao je…
Ha ha! Ludnica! Kako je ovo dobro! Manekeni su ti bogme prvoklasni! Ne znam koji je bolji od kog... :))) A polica mi se baš sviđa, nisam pojma imala da se i takve stvari mogu izrađivat. Odlično, svašta ću naučit ovdje! :)) Sretno na sajmu, lijepo se provedite, u mislima ću bit s vama! Kiss!
Autor Sretno Vrijeme rekao je…
Totalno ludo! Izgleda kao da se svi dobro zabavljate! Sretno na sajmu!
Autor Sandra Z rekao je…
Ha-ha, Željka moja, ovo je genijalno. Evo, i moja Ana stoji pored mene i ne može vjerovati kakve lijepe stvari si napravila. A znaš što je pitala kada je vidjela zadnju sliku? " A odakle njima jelen?" Pa sam joj objasnila da je to pas Dona s maskom ... A ogledalo je ogromnooooooo, i još k tome polica. Genijalna si. Joj što će nam biti lijepo sutra. Joj što će biti gužva oko našeg štanda . Do sutra :))
Autor Tatjana rekao je…
Kako je to bezobrazno dobro.Ali ti to već znaš,je l` da?
Autor arba rekao je…
Ovaj blog me oduševio, sob ili sobica je odlična!!Predobra!
I mene iznenađuje ova polica!Da,da tu se ima što naučiti. Prekrasno.
Lijep pozdrav!!
Autor Radionica Lutkac rekao je…
Pa fenomenalno !!!!!
Željka je kraljica papira !!! Sob je suuper!!!
Autor Lenka rekao je…
Željka ti si carica u zemlji papira!!!
Autor Lenka rekao je…
Željka ti si carica u zemlji papira!!!

Popularni postovi s ovog bloga

Anin prsten

Danas me Ana, jedna mlada i kreativna djevojka s kojom se družim svaki dan na poslu, ponovo oduševila. Napravila je novi prsten. Ana voli šareno, veselo i veliko. Sve njene kreacije su, istina, malo predimenzionirane, ali njoj tako dobro stoje. I, zapravo, jaaaako dobro izgledaju. Ana prstenje izrađuje od fimo mase. Ovaj prsten je izradila tako da je napravila okruglu plohu od crnog fima. Na pečeni fimo zaljepila je s jedne strane ring za prsten a na drugu stranu crni karton. Na karton je zatim, vrućim ljepilom poljepila ove šarene oblutke. I opet nas, iznova, oduševila.

Kako napraviti vještičji šešir

Vrijeme je posljednjih priprema za strašnu noć. A što je s vještičjim šeširima? Jesu li spremni? Ako nisu, evo jednostavnog načina kako ga napraviti i ukrasiti. Isprintajte shablonu, prenesite ju na crni karton i izrežite. Zarolajte tuljac pazeći da vam se doljnji rub tuljca podudara s otvorom oboda i pričvrstite ga ljepilom. Ukoliko je potrebno, obrežite dodatno rubove. Doljnji dio tuljca malo zarežite okomito na nekoliko mjesta i presavinite prema van kako bi se lakše zaljpio za obod. Ljepilom pričvrstite obod. Na šešir zaljepite ranije izrezane ukrase i omotajte tilom i šešir je gotov. Za ukrase predlažem da iskoristite sjajni papir koji ste sačuvali od pojedenih čokolada ili poklopaca od jogurta :-) A poklanjam vam i ovaj zgodni labirint - prigodno, za zabavu vas ili vaše dječice... (foto Powerhousemuseum , labirint Printactivities )

Kako napraviti konja od...

... napornog kolege? Ne! ... zločestog šefa? Ne! ... dosadnog susjeda? Ne! ... kartona? DA!!! Konja prvo morate nacrtati. Zatim izrezati 6 jednakih kartonskih ploča dimenzija cca 30x33 cm i staviti ih jednu na drugu. Po iscrtanim linijama nježno proći ubodnom pilom. Nemojte se bojati ove nježne spravice. Laura i ja smo, bez prisustva muškaraca u kući, same izvele ovaj dio operacije. Od šest izrezanih ploča, odvojite prednju i stražnju i stavite ih na stranu. Preostale četiri ploče treba izrezati tako da se dobije utor za štap po iscrtanoj liniji. Na izrezane ploče, sa gornje i donje strane zalijepiti "čitave" ploče. Naravno, i središnje ploče je potrebno zalijepiti jednu za drugu. Kada je ovaj dio postupka gotov, konjić nam izgleda ovako: Nakon što smo štap premezan drvofixom umetnuli u utor, slijedi neizostavno kaširanje, bijela podloga, A sada nastupa moja druga ljubimica, gospođica bušilica. Ona nam je pomogla da izbušimo rupice za grivu. Nakon bojanja u smeđe, kon