22 prosinca 2010

A sada ozbiljno...

Pin It
Što se može napraviti od jednog ogledala, malo običnog kartona i malo akrilne boje? Ideju sam posudila od Marie. Moje ogledalo je malo drugačije nego njezino, ali princip je isti. Nadam se da će joj se svidjeti.
Evo par sličica preko kojih se može vidjeti postupak izrade ogledala.
Dimenzije su 30x60 cm, police su dubine 7 cm.
Iako me na sajmu, moram priznati, šokirala izjava jedne posjetiteljice - "Oh, pa to je samo obični karton", sada, kada sam se malo ohladila, mogu reći - da, to je samo obični karton, ali treba znati od njega napraviti nešto ovakvo. Znam da ne zvučim baš skromno, ali...

Broj komentara: 13:

MARIE K'RTONNE kaže...

Congratulations on a custom mirror for your taste, very well done, thank you very much for your message and the link you put on your site. I wish you good things and happy festive season. Good day in Croatia. My friendships. Marie K'rtonne

Sandra Z kaže...

Slobodno ti naglašavaj kako je ipak potrebno znati baratati običnim kartonom. Jer to je za mene, a vjerujem i za mnnoge druge, još uvijek majstorstvo. I bit će :)) p.s. ja sam to vidjela uživo, ha-ha-ha, i izgleda preslatko. Pozz, draga

Tanema kaže...

ma koja si ti maherica! svaki put se iznova divim šta napraviš od malo kartona, papira i boje! jednog dana ćeš i kuću napraviti!

Bubamara kaže...

Još jednom kažem, prepredobro ti je ogledalo!
Kako se i ja neki put uhvatim kaširanja, znam koliko treba vremena i vještine da se napravi tako nešto samo od kartona i boje. Možda da takvima kažeš da nek oni sami naprave tako nešto pa onda mogu reći, "Pa to je samo običan karton!"...mislim da nitko ne bi to rekao, nego "Zamisli samo koja se sve čuda mogu napraviti od običnog kartona!".
Pozdrav i drago mi je da sam te konačno upoznala!

lindolina kaže...

Da samo običan karton... Dala bi ja toj ženi da sama pokuša tako nešto napraviti. Mislit da bi u roku par sekunda odustala. Kada sam vidila prvu rečenicu u tvom postu odmah sam se zapitala kako je uopće moguće tako nešto napraviti. Ma uvik se iznenadim kada vidim što se sve od kartona može napraviti. Svaka čast!

Lenka kaže...

Ogledalo je fantastično, baš si ga lepo obojila :D!!!
Sa kartonom je teže raditi nego sa drvetom, jer kod kartona sve vreme mora da se pazi do detalja na statiku i spojeve..., o potrebnom vremenu i da se ne priča... Nije ni čudo što su na zapadu ovakvi komadi skuplji od onih od drveta; ovakav nameštaj je pravi unikat!

Sretno Vrijeme kaže...

Od "samo kartona" napraviti ovakvo ogledalo s policama, i sve druge divote koje radiš, pravi je zanat, umjetnost je na kraju kada još sve i obojiš, oslikaš. Jasno mi je da si se nakon izjave o "samo kartonu" trebala ohladiti par dana, i tvoj zaključak na kraju nije nimalo neskroman. Čestitam ti!

Nasmijano nebo kaže...

hvala vam svima na podršci! evo, opet su mi počela rasti krila :)

Radionica Lutkac kaže...

Željka ogledalo je divno i naravno treba biti vešt i napraviti ga.
Kada je moj suprug, Zoran, jednom odgovorio na ptanje čime se bavi da je lutkar dobio je odgovor: "Neko mora i to radit..." hahahaaha :)
Tako da komentar, pa to je običan karton, ne treba da shvataš ozbiljno :)
Hoćemo još fenomenalnog običnog kartona !!!!

Tatjana kaže...

Ma bravo Željka!Stvarno ti čovjek treba dati kartona i malo akrilne boje pa da nam radiš komade po narudžbi!Bravo,bravo,bravoooooo!

Maja kaže...

Draga Željka, pusti glupave komentare. Carica si kartona, zmajčice naša :)

kitty kaže...

Amiga, precioso trabajo el que has realizado. Precioso el antes y el despues.
Fecilidades y felices fiestas !!

Nena3110 kaže...

na žalost, malo je ljudi koji znaju ceniti ručni rad i uložen trud, pa se pitam šta takvi i traže na izložbama.
Ogledalo je savršeno, volela bih da i ja umem tako nešto napraviti, ovako, iskreno se divim.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails