07 prosinca 2010

Umorna...

Pin It
Prosinac je... Umorna sam. Danas sam si uzela dan odmora. Dobro, nisam si baš uzela, tako je ispalo.
Nakon što sam dojurila s posla, pokupila kćer i odjurila s njom na kontrolu, odsjedila dva i pol sata u čekaonici (za to vrijeme me vlastiti želudac uporno podsjećao da bi možda trebalo ubaciti malo goriva u stroj), dva puta sam produljivala parkiranje, posvađala se sa sestrom jer je preko reda primala "padobrance", šizila jer mi uludo prolazi dragocjeno vrijeme, konačno obavivši pregled kod doktorice odjurila u lokalnu pečenjaru i naručila dvije porcije "za van", dojurila kući i stavila "netom skuhani ručak" na stol - već je bilo prošlo 6 sati. Nakon klope više nisam znala za sebe. Skuhala sam neku čudnu kavu i to jedva, jer baš i nisam znala što radim. Neobjašnjivo sam prelijevala i prolijevala... Kažu da je to od umora.
I onda sam malo sjela i odmarala. Ovaj borić sam vidjela na Martha Stewart stranici i morala sam isprobati. Nije mi loše ispao, mada... za borić u Hrvatskoj je potrebno napraviti dva MS borića i spojiti ih. Očito su naši časopisi tanji nego u Americi. Za izradu jednog borića trebalo mi je desetak minuta i nije ga uopće teško napraviti. Probajte.
I sada bih vas zamolila za pomoć i savjet. Nakon što borić napravimo, treba ga posprejati ljepilom u spreju i posuti šljokicama. Zanima me - Imate li iskustva s ljepljivim sprejem? Znate li gdje ga se može nabaviti po ne prevelikoj cijeni? Imate li ideju što bi se moglo koristiti kao zamjena za ljepilo u spreju? Možda lak za kosu??? (Ili ne?) Ja sam ga probala posprejati umjetnim snijegom ali snijeg je mokar pa to nije baš najsretnije rješenje.
A sada idem spavati. Pola jedan je. Laku noć ekipo!!!

Broj komentara: 6:

Sandra Z kaže...

Nemam ti baš nekog iskustva s ljepilom u spreju. Vidjela sam da NBHobby A. ima nešto (ajde škicni na stranicu).
Umorna, umorna, a ipak si složila borić, nisi mogla odoljeti, neda ti kreativni "vražićak" u tebi mira. Zgodni su ovi borići. A možda da ih pošpricaš zlatnim sprejem (pa bez šljokica)

p.s. Nadam se da si se naspavala :))

Sandra Z kaže...

Sad sam odgledala video i potpuno mi je jasno zašto je proradio taj tvoj vražićak u tebi :)) p.s. to do za danas - nabava časopisa ... hvala ti za ovaj link

Tatjana kaže...

Borići su ti super ideja i izgledaju šik!!!
Ja sam svoju kičasti vintage svijetiljku posprejala s akrilnim bezbojnim sprejom i onda na njega,što prije jer se brzo suši,posipala gliter,na široko, a višak otresla.Eto još se uvijek drži.
A ima i za kupiti i zlatni akrilni sprej.Cijene se kreću 25-30 kn!

sanja kaže...

ja imam iskustva sa lakom za kosu.posprejam i onda pospem sljokice.drzi i fino mirisi.pozz

Ninočka kaže...

I mi smo ovo pravili, početkom decembra, ali i u postu sam rekla da naša jelka nije tako prihvaćena. Deca su pomislila da je raketa i tako je i završila svoj životni vek. Srećno sa šljokicama.

Tanema kaže...

ni ja nisam koristila ljepilo u spreju, mada mislim da bilo koji sprej bi radio na istu foru samo treba djelovati brzo da se ne osuši, ali ideja mi je odlična!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails