03 prosinca 2010

Trol i tri koze

Pin It
Proteklih dana sa se bavila još i kozama, jednim trolom i potokom. Sandri je za nastavu u Helen Doron centru trebalo... ma da ne duljim. Postoji priča o tri kozlića - malom, srednjem i velikom, koji pokušavaju prijeći potok preko mosta, sa zemljane strane na travnatu, ali im jedan zločesti trol ne da preko. Ne znam baš najbolje kako ta priča ide. Morati ću pitati kćer za pomoć.
Trolova 3D rijeka i livada napravljeni su od kartona pa kaširani. Kao vodu sam stavila celofan a kao zemljani dio livade komad jute. Travnati dio oslikan je pittoricom, akrilnom bojom. Za most sam koristila štapiće od sladoleda koje sam također premazala smeđom akrilnom bojom.

Broj komentara: 5:

Tatjana kaže...

kako si ti dobra dušica željka!Pa tebe se isplati iskoristiti za sve moguće projekte.Imat ću te u vidu...
A cijela ova stvar mi je prejaka!

Sandra Z kaže...

Majstorice i majstor bez premca! Ovo komentiram za sva 3 posta koja si objavila ... Može? Vidim da se u tvojoj obitelji svašta divnog "kuha" pod nebom nasmijanim ... Kako je to lijepo. A možeš itekako biti ponosna na svoje piliće koji te slijede i idejama i spretnošću. Pozdrava, draga moja neumorna :))

Tanema kaže...

ti to tako ispričaš kao da je to sve čas posla, ali vidi se da je tu trebalo puno strpljenja i truda! ja sam oduševljena!

gospodja Tralalalinski kaže...

Divna scena za igru. Deca ce se odlicno zabavljati!

Sretno Vrijeme kaže...

E pa sad sam definitvino odlučila : upisujem se u taj Centar da bih se mogla igrati s tvojim divnim radovima! Ako podijelim broj godina s dobnim skupinama mogla bih ići u nekoiliko grupa odjednom!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails