16 siječnja 2010

Ni tanjuri nisu više što su nekad bili

Pin It
Bio je crven a onda je ostao bez boje (a lijepo je pisalo da smije u perilicu), onda se dugo skrivao i sramio izaći iz ormara. Prekjučer mi je Ivana donijela ovu, za moj tanjur, sretnu salvetu. Čim sam ju vidjela, sjetila sam se zaboravljenog tanjura. Sinoć je bila sretna tanjurova večer. Prvo sam pogrebala ostatke crvene boje, napravila obrnuti decoupage, malo ga popeglala i zatim isfenirala, premazala bijelim da se istakne uzorak i, na kraju, zakamuflirala pozadinu zelenim sprejom. Eto, moj prvi decoupage na staklu. Nije tako loš. Mislim da je moj crveni tanjur, nakon dugog skrivanja, zaslužio jedan dobar wellness, što je i dobio. I neka se sada samo usudi poslužiti na sebi neke nefine kolače. Odmah ga šaljem na novo peglanje i feniranje. Tko zna kakvu boju će onda zaraditi.
Ivana, hvala za salvetu i... kada dolaziš na kolače?

Broj komentara: 12:

. kaže...

ja nosim kolače, povest ću i ivanu i donjeti ću ti još 8 zelenih salveta, samo ako mi te kolačiće serviraš na ovom prelijepom tanjuru i ako smijem sjediti na onoj predivnoj staroj stolici i papati?

Claudia Tessitori kaže...

tanjur ti je prekrasan!! još u tvojoj boji!!! :-))

Maja kaže...

Predobar! Kako me samo podsjeća na Irsku!

Tanema kaže...

dobro Maja kaže, i mene podsjeća na Irsku! Prekrasan je, a još kad na njega poslažeš svoje fine kolače...mmmm... s jabukama i cimetom ili sa sirom i grožđicama... skrenula sam s teme, ali ti si kriva, nisi smjela spominjati kolače...

Leptir kaže...

Hej, Željka! Svrati do mojeg bloga po Lemonade stand award!
Ugodan dan!

Ivana kaže...

Oho, shame on me -jučer sam bila zauzeta,a kad ono u međuvremenu nastaju čuda...
Draga moja, znaš dobro da imam još dosta salveta - dat ću ti ih sve ako to znači da ćeš me uvijek zvati na kolače i to iz ovakvih tanjura! Dogovorit ću se s Teom oko dolaska i, nema problema, svako drugi kolač ćemo se izmjenivati na onom predivnom stolcu :)

Željka kaže...

vidim da ću morati nabaviti još stolaca... i tanjura, a o kolačima ćemo se već dogovoriti. hvala svima na komentarima. irska? hm, morat ću otići tamo da vidim njihove djeteline uživo

Marija kaže...

Dobar neki tanjur ak se sam ispere od boje bez da se sami mučimo time haha
Ah, i meni su odmah u mislima bila Irska i značenje bijelo-zelene kombinacije i djetelina...

Odlično si ukomponirala tu salveticu, sviđa mi se kombinacija veličina točkica i prugica na tanjuru jer nam je često tak i u tanjuru :)
Sviđa mi se što uz svaku slikicu i rad imaš cijelu priču u postu, baš u mom stilu ;)

Claudia Tessitori kaže...

Nova pozadina bloga?! Super jeeee..!! :-))

. kaže...

pozadina ti je cooooool! super! ja pripremam rapsodiju za valentinovo! mrak, i super ti se slaže sa zaglavljem, bravo, bravo...... a ima i zelene.... NARAVNO!!!!! :))))

Anonimno kaže...

Super ti je ispao tanjur a i salveta mi se sviđa. .i ideje su ti odlične. .a sad svrati do mog bloga iam nešto tamo za tebe. .

kaća kaže...

bok zeljka!!!blog ti je super,super!!ideje i izvedba istih fantasticne!i na mom blogu ima nagradica za tebe..lijepi ti pozdrav!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails