29 siječnja 2010

Amor, Amor, Amor...

Pin It
Toliko me zadnjih dana zaokupio jedan dosadni posao koji sam morala do danas završiti da je to već bilo strašno. Nisam stizala sve ne poslu, nosila sam posao doma, vikendom sam slagala tabele i preslagivala popise umjesto da sam se igrala s djecom ili radila nešto veselo i zabavno, čak sam ga i danas, u najvećoj histeriji oko završavanja, usput spomenula na jednom izuzetno kreativnom mjestu. E, tu sam dobila packu. Prijateljica me opomenula i rekla da želi valentinovske teme, a ne ove dosadne i nekreativne. Spominjale su se tu i neke strelice, Amori i srca...
Tabele i popise sam predala i odlučila ostatak dana biti kreativna i vesela. Malo sam prošvrljala po netu da vidim što se događalo dok sam bila odsutna duhom i naišla na ove slatke Amore, Kupide ili kako se već zovu.
Odmah sam si izrezala ekipicu, čisto onako, da ih vidim uživo, ali i za ufuravanje u jedan vrlo kreativni vikend koji je predamnom.
Meni su jako su zgodni, pa sam ih poželjela podijeliti s vama. Sigurno ćete znati što s njima učiniti. A nadam se i da je Katty zadovoljna. (Ideja via That Artist Woman)

3 komentara:

Tanema kaže...

draga, nisam zadovoljna, ODUŠEVLJENA sam! Ne samo da si me poslušala, da nećeš brbljati o krivim temama, nego si stvorila i ove male slatke Kupidone za opuštanje poslije napornog zadatka. A znam da nam za vikend spremaš grand finale, tako da te nemam zašto više špotati već te mogu smo pohvaliti i navijati za nove kreativne užitke kojima ćeš nas obasuti! Mora da me pogodila strelica jednog od tvojih Kupidona jer cvrkućem kao ptičica!

. kaže...

Željka, ovo je fantastično! Jednostavno a efektno, originalna stvar za ljubavnu girlandu :)))) Objesi je dragom iznad kreveta i sigurna sam da će ti UVIJEK stati pored hrpe glomaznog i sam samcat ukrcat neku stolicu ili komodicu u auto. Ako girlanda bude jaaako dugačka, možda ti ih i sam pobrusi! :)))))

Maja kaže...

Joj, malecki su mrak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails