06 lipnja 2011

Spremni za put na Mjesec

Pin It
Ove subote, točno u 7, osamnaest putnika ukrcalo se u raketu. Zauzeli su svoja mjesta i poletjeli.
Raketa je letjela visoko, malo se zanijela no ponovo je uhvatila smjer
i dosegnula dosad neviđene visine.
No budući da vremenske prilike nisu bile idealne, ipak se dogodilo...
Raketa je uletjela u olujni oblak, sa svih strana su je dočekale munje i gromovi, naleti vjetra i kiše... Prvo joj je otpao jedan motor, pa drugi, pa treći, stradao je lijevi turbo, pa desni, otpali su i preostali motori, karoserija je nepopravljivo oštećena...
I to je bio kraj. Putovanje je moralo završiti. Putnici su iskočili iz rakete baš kao i mali slatki bomboni, a za nagradu su još dobili i tortu od šumskog voća.
Sigurno se pitate što je s onim strašnim morskim psom iz prethodnog posta. Evo, ovako... Svaki svemirski putnik treba proći testove sposobnosti i spremnosti za jedan tako veliki i važan pothvat. Moji "svemirci" su trebali dokazati da se ne boje proći kroz strašne ralje, a nakon toga smo još i brojali tko može više puta ubaciti lopticu u te iste ralje a da ga morski psić ne gricne. Trebam li vam reći da se nitko, ali baš nitko, nije bojao?

Broj komentara: 9:

Sandra Z kaže...

Joj, Ž, na ovakvoj rođendanskoj proslavi ja bi jaaaako voljela biti ... i probala bi proći kroz strašne ralje, samo bi trebale biti malčice veće, ha-a. Ako ništa drugo, sjedila bi negdje u kutu i uživala u tvojoj slasnoj torti.
Pozz :))

Kreativka kaže...

hahahhahahahahahaha, pa ti si ču-do inspiracije :) :) hahahahhahahahahaha

a i humora :) :)

di ćeš bolje kombinacije

Tanema kaže...

i meni bi trebale veće ralje, ali sandra i ja možemo biti inspektorice za tortu i hvatati bonbone iz rakete, ha, šta veliš? vjerujem da su djeca uživala na rođendanu jer kad su vidjeli sve te fenomenalne rekvizite raspoloženje se usijalo odmah na početku!

Sretno Vrijeme kaže...

Kak' je ovo suuuuper!!!!! Ne mogu odlučiti što mi je bolje, raketa prepuna bonbona koja je u nekom sretnom trenutku naišla na turbulentna strijanja pa su iz nje ispali bonkači, ili morski pas koji nikoga ne može progutati zauvijek, i svi se vrate iz tih strašnih ralja....ili pak torta sa šumskim voćem?!?! Ma, nije ni bitno što je meni na prvom mjestu, jer sam sigurna da je slavljenik zapamtio svoju sedmu prosalvu rođendana kao superkalafradžilističnu!!!!

Tatjana kaže...

Kakva proslava!Kakve kombinacije!Čak je i Dona sudjelovala!Bravo teta Željka,samo drugi put ukrcaj i nas!

Lilly... kaže...

Aaaaaaaaa! Pa ovo je super! I ja bih da mi organiziraš takav rođendan!!! :D Vjerujem da su klinci uživali! Ma tko ne bi? :)) Pusa!!

Ninočka kaže...

Lud provod, i njami njami torta. Srećan rođendan!!!

Kek's kaže...

Ova tvoja raketa podsjetila me na jednu ilustriranu knjigu koju sam kao mala pročitala ne znam nij koliko puta. Zove se "Krava na mjesecu" i tamo su isto tako slagali raketu :)
Odlična je, vesela i šarena, mogu misliti kakvo je to veselje bilo na rođendanu!

Anonimno kaže...

Sviđa mi se jako kako si ti to organizirala!!! Sve je divno!!! :)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails