16 lipnja 2011

Sunce kao zidni ukras

Pin It
Baš nekako volim izrađivati sunca. Prije malo više od godinu dana, napravila sam svoje prvo sunce koje sam stavila na narančasti zid stubišta moje kuće. Sunce je ogromno. Promjer mu je, otprilike 1,5 m. Obožavam ga. Daje cijelom ulaznom prostoru toplinu i energiju.
Prije nekog vremena dobila sam zamolbu za izradu još jednog sunca, sunca koje bi trebalo krasiti spavaću sobu (odlična ideja, zar ne?). Promjer ovoga sunca je 75 cm a budući da će biti na zelenkastom zidu, narančasta spirala u sredini ne dolazi u obzir. Hmmm... a žuta spirala u sredini??? Meni se jako sviđa.
A sada... sjećate li se mojeg XXXL pladnja? Obećala sam sunce u željenim dimenzijama i boji onoj Sunčici čiji prijedlog o uređenju i namjeni pladnja mi se najviše svidi. Ideje su vam bile odlične, no ja sam ipak naumila s mojim pladnjem napraviti nešto sasvim deseto. Nažalost, još mu se nisam stigla posvetiti jer sam trenutno okupirana izradom jedne hitne pinate koja je uskočila u termin za pladanj. Ali idući tjedan... produženi vikend... mmm... baš se guštam.
Sunčica koja je osvojila "moje" sunce je:
Vesnini prijedlozi su bili:
1. stolić za laptop sa sklopivim nogama
2. okvir-vitrina sa staklenom kupolom za neki posebno poseban predmet
3. konzolni stolić u predsoblju za neku moju ludu kreaciju
4. oglasna ploča
5. ... (janjca neću spominjati)
Zahvaljujem svim Sunčicama na odličnim idejama i želim vam još puno sunčanih i kreativnih dana.

Broj komentara: 5:

Sandra Z kaže...

Tvoja Sunca su topla i vesela i svaki dom že učiniti sretnijim i vedrijim, kao što je i tvoj :)) Iskrene čestitke Sunčici Vesni @ Sretno vrijeme, ideje su joj stvarno originalne. A što češ ti napraviti zapravo s pladnjem? Hm, jaaaako nestrpljivo ću čekati, jaaako.

Pozz:))

Sretno Vrijeme kaže...

Aaaaaaa, pa zar je moguće da sam baš ja pobijedila!!!!???!!! Juuupiiiii!!!!!! ♪ ♬♪ ♬♪ ♬♪ ♬♪ ♬♪ ♬ I dobit ću sunce tvoje sunce!!!!?!!!! Pa nemaš pojma kako si mi osunčala ovaj dan! Hvala ti, jako sam sretna! :)♪ ♬♪ ♬♪ ♬♪ ♬♪ ♬♪ ♬

Marina kaže...

divno sunčeko, super mi je ovaj detalj u sredini :)

Medena kaže...

ajmeeeeeeeeeeeeeee, i ja bi ovakvo medeno sunce :) :) izgleda svjetski, ma genijalno

Goge kaže...

Sunce ima sedam krakova. A ja obožavam broj sedam. Sjećaš se kad smo kupovale tvoje sunčano ogledalo prije više od sedam godina? Na brzinu sam izbrojala trinaest krakova. Taj broj mi se ne svidja. Ali sedam, he, he

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails