20 lipnja 2011

Piňata ninja kornjača

Pin It
Mislim da sam nakon pinata mojih pilića rekla kako ću se malo odmoriti. Oooo, kako da ne. U subotu je jedan dječak slavio 8. rođendan. Teta ga je poželjela iznenaditi i pokloniti mu - pinatu. A lik? Budući da je bio dosta kratki rok za izradu, teta je prepustila izbor meni. Bilo je jedino bitno da je neki lik iz crtića koje gledaju dječaci od 8 godina. Mislim da je ninja jako dobar izbor.
A kako je ispao s obzirom na brzinu izrade... nadam se dobro. Mome Luki se sviđa, a mislim da je on ipak najbolji kritičar kada su dječački akcijski likovi u pitanju. Jedina zamjerka je bila: "Michelangelo nema mač On ima noževe, i to dva." OK sine, i jedan mač mu je previše. Da se mene pita, u ruci bi imao kastanjete i plesao flamenco. Baš je zauzeo pozu za ples. Zar ne?

Broj komentara: 8:

Tanema kaže...

wooooooow! ostadoh bez teksta! ja ovo ne bih dala da se lupa po tome već bi bilo samo za ukras negdje na sredini prostorije! fenomenalno!

Lenka kaže...

Joj i meni bi bilo žao da se nešto ovako sjajno napravljeno polupa :). Fantastično izgleda :)))!

Sandra Z kaže...

Ovo je trebalo napraviti!!!!! Pa ninja je "komad i po". Svaka čast, Željka, i kao što vidim, svaki puta sve zahtijevniji projekti, koje ti složoš ko od šale, koji lik zamisle, ti ga složiš:))
Stvarno šteta što se polupaju poslije, ali, to je sudbina pinate.
Pozz veliki, majstorici od pinata!

Medena kaže...

woooooooooooooooooooooow, mogu li i ja naručiti jedan tvoj projekt, koliko bi me koštalo? ja bih ful kupila neki tvoj rad, npr. voljela bih eiffel tower - onakav kao na mom dizajnu bloga :) :)

Nasmijano nebo kaže...

hvala vam drage moje blogerice!
@medena, a koliki bi ti toranj željela? mali? veliki? javi mi se na mail, molim te.

Medena kaže...

poslala sam mail :) :)

Nena3110 kaže...

Ja sam zanemela!
I kod tebe je zaista sve nasmejano, sve radosno, i vidi se da radiš sa radošću, svaka čast, klanjam se!

Tatjana kaže...

promako mi.sad je već odavno gotov.svejedno,izgleda mrak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails