17 svibnja 2011

Nisam zaspala, još...

Pin It
U zadnje vrijeme nisam baš orna u objavljivanju postova, ali to ne znači da spavam. Bar ne još... A kao dokaz prilažem fotografiju moje ruke. Ova fotka nastala je noćas, negdje oko 2 sata. Ako vam se čini da je na ruci potrgana gumena rukavica, varate se. Na ruci mi je drvofix. Nije pakung ali slično djeluje.
A što stvara ta ruka? Eeeee... nešto kraj čega ću spavati, jednoga dana kada budem imala vremena za spavanje. Izrađujem si vlastiti noćni ormarić, ormarić koji prema dimenzijama uopće nije ormarić već pravi mali ormar - 88 x 35 x 23/45 cm.
Ovoga puta nemam baš mnogo fotografija zato što:
  • dosadila sam sama sebi fotkama "faza po faza"
  • proces nastajanja kartonskog namještaja sam ionako do sada već nekoliko puta prikazala
  • tijekom rada vodim bilješke o utrošenom vremenu i materijalu pa izbjegavam sve ostale poslove koji mi oduzimaju vrijeme i prostor
Ali ipak, evo dvije fotkice nastale u prolazu, u vrijeme dok nisam mjerila vrijeme. Eto, tek toliko...
I da, za ovo mi je trebalo dva dana i jedna noć. A u nedjelju se planiram naspavati kraj njega. Dakle, odbrojavanje traje, još: 4 noći...

Broj komentara: 14:

Sandra Z kaže...

Ž. ako se ne varam, prije par dana si tek radila na skici a ovo je sada već gotova konstrukcija?!! A baš si izabrala poveliki komad za raditi, priznaj, to ti sebe iskušavaš ...
Jako mi se dopada oblik koji si namijenila svojem noćnom ormariću. Ima puno tajnih i manje tajnih skrovišta :))
Pozz :))

Sretno Vrijeme kaže...

Već sada izgleda izvrsno! Ladice!!!???!!! Svaka ti čast, mislim da je to poprilično komplicirano da sve štima, nigdje ne zapinje i nema asimetrije. I još u kasne noćne sate kada geometrija nama običnim smrtnicima i nije baš najbolja, i dok mi "zzzzzzz" ti "zzzzz-ujiš".....i čini se da je najgori dio sljepljena ruka :). (Ili možda najgori dio tek slijedi kada zanjonjaš na poslu, hi hi hi ). Čestitam po stoti put!

Kreativka kaže...

ajmeeeeeeeee, ajde mi budi instruktorica, može detaljnije informacije o izradi????

Sanja kaže...

Hehe, nisi zaspala, al čini mi se da radiš i u snu i da spavaš sa rukama od drvofixa :))))
Predivan mi je tvoj namještaj od kartona i zaista imaš "žicu" za te stvari! Napravila si remek-djelo od kartona, ormarić koji ima sve što treba i više od toga! Samo nastavi, jer odlično ti ide! Zanima me kako će na kraju izgledati kad ga ušminkaš do kraja!
Pusa

Anonimno kaže...

Ja sam oduševljena tvojim blogom i tvojim radovima. Ovako nešto nisam dosad ni vidjela i strašno mi se sviđa, ponajprije što je sve reciklaža. Ouševljena sam i čekam da vidim kako će izgledati na kraju. Pozdrav i znaj da imaš novu vjernu čitateljicu!!!! Puuusa :)))

Suzana kaže...

Već sad izgleda prelijepo i tajnovito. Brojim s tobom do prvog sna uz ormarić u kom sigurno ima ladica za lijepe snove, planerske snove......i tako do vrha.

Marina kaže...

nevjerojatna si :-))

Tatjana kaže...

Ma daj Ž.,superženo!Već sada zavidim,ali samo na ormaru,na procesu nikako!Ubrzaj malo,nestrpljiva sam!

DIE kaže...

Prekrasan je!! Cime si ga oblozila na kraju? Je li papir u pitanju?
Super izgleda i ja jedva cekam ponedeljak, da vidim krajnji rezultat.

Nasmijano nebo kaže...

uh, još nije ni napola gotov a vi mu se već divite. hvala vam. bio bi već i gotov da ne moram obavljati dosadne svakodnevne stvari kao što su kuhanje, pranje veša, odlazak na posao...
@Die - da, rubove kaširam razrijeđenim drvofixsom i papirom, ali pak papirom. čvršći je i ne pušta boju kao novinski.

Kek's kaže...

Bez teksta sam...kutovi pod 90, rubovi savršeno obrađeni, stranice sve iste debljine u milimetar, ladice sjedaju savršeno...svaka čast majstorice! Stvarno!

Goge kaže...

Sad razmisljam o boji. Hoce li to biti tvoja zelena ili tvoja novozavoljena roza ili kombinacija??? Strpit cu se jos par dana. Ali ovo do sad izgleda super od modela do izvedbe.

Lenka kaže...

Ovo će biti preslatko, deluje mnogo skladno :)). Jedva čekam da vidim koje će boje biti :D.

svaštara kaže...

Opet?? :)) Baš mislim evo odustala je, kad ona punom parom u akciji!!

Znaš, ti si kriva za brdo mojih pokušaja i polovičnih projekata od kartona.. I tek sad sam svjesna koliko je teško ostati uporan, istrajati na preciznosti.. Svaka čast!!

Jedva čekam da vidim sličice kad bude gotovo..
Jesi se već naspavala pored njega?? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails