23 svibnja 2011

Ružni noćni ormarić

Pin It
... ali ne zato što je ružan, već zbog ruža.
Uspjela sam! Završila sam ga u roku tjedan dana, a mogla sam i za manje da nisam cijeli tjedan obavljala neke dosadne administrativne poslove koje nemaju veze s ovim ormarićem. No, pustimo sad to. Ormarić je na svome mjestu i noćas sam spavala uz njega.
Evo, samo na brzaka par podataka o dekoriranju - ladice su rađene decoupageom i to peglanjem. Uspjelo je iako mi je bilo prvi puta. (Ladice inače nisu ovako žute kako su ispale na fotografijama. Ne znam što im je bilo dok sam ih slikala.) Korpus ormarića obljepljen je bijelom zidnom tapetom. Cijeli ormarić dodatno je ukrašen crvenim satenskim trakama. Na ladice su pričvršćene metalne ručkice.
Dok sam izrađivala ormarić, vodila sam bilješke o utrošku vremena i materijala. Dajte mi malo vremena da sve zbrojim i podijelim, pa ako vas zanima, slijedi još jedan post o ovom kartonskim čudu.
A u subotu, dok sam završavala ormarić, Zagreb je pogodilo strahovito kišno nevrijeme u kojem je stradala moja ruža penjačica. Dakle, ruže su bile u centru pažnje ovoga vikenda u mojoj kući.

Broj komentara: 15:

Sandra Z kaže...

Ajme divote, Željka draga! Ali si me dobro isprepadala naslovom, premrla sam. No, oprošteno ti je :)) Reci mi, što sanjala si kad si zaspala uz ovu divotu? Još ti je i (ne)vrijeme naklonjeno bilo i ruže poklonilo. Moćna čarolija!
Pozz:))
p.s. svakako nas izvijesti o tehničkim detaljima projekta

Sretno Vrijeme kaže...

Ha, ha, ha, kada sam vidjela naslov pomislila sam si: ha, sada je napisala taj naslov da bi je mi hvalili duplo nego inače. Ali, zeznula sam se, i bez naslova te moram hvaliti duplo nego inače jer sam pregledala sve fotografije dva puta, i povećavala ih, i ne mogu vjerovati da je to ormarić od k.a.r.t.o.n.a !!!! Heeejjj!!!!!????? pa ti si prava majstorica!!!!!! I sada sigurno spavaš okrenuta čitavu noć prema ormariću, i sigurno ga gledaš i gledaš, i malo pogladiš....a jadan tvoj muž, sigurno je već ljubomoran na taj ormarić. Al' kaj se može, ormarić je stvarno prekrasan!

Goge kaže...

Aaaaaaaaaa. Kako je dobar. I ima "prave" ručke. Odličan je. Počni raditi manje stvari u sličnoj izvedbi.

Nasmijano nebo kaže...

haha... ma ne spavam okrenuta prema njemu jer još uvijek lagano smrdi po ljepilu. a ni muž nije ljubomoran. začudo, jučer mi je samoinicijativno montirao ručkice na ladice. a i kaže da mu se sviđa.

Tatjana kaže...

Ma jesi li ti svjesna kako ovo dobro izgleda????A jok nisi!Zato se tako i šepurite ti i taj tvoj,taj bajkoviti ormarić.Ono,baš je dobar!Je l kužiš sada???

Kek's kaže...

Ja mislim da možeš otvoriti svoj salon namještaja! zamisli, ekološki namještaj, pa znaš da je to vani hit! odličan je, svaka ti čast, izgleda savršeno!

Nena3110 kaže...

Da ne vidim svojim očima, ne bih verovala, ovakva lepota i to od kartona, wow!
zadivljujuće!

Sanja kaže...

Pridružujem se Keksici i njenom komentaru!
Apsolutno fenomenalno i ne mogu se dovoljno nadiviti! Osim divljenja tome što je ovaj komad namještaja od kartona, divim se i odlično iskombiniranim detaljima, salvete, tapete, trake, ručkice....ajmeeee divote!
Lp

Angel's Touch handmade kaže...

Pozdrav :)

Kreativka kaže...

Ma ti si moja inspiracija, dobila si svoj button na mom blogu pod stranicom - Moja inspiracija, pa ako ti se svidi, uzmi ga za svoj blog :) :)

Tanema kaže...

ovo je fenomenalno! kombinacija boja, salvete, model, sve mi je po guštu! svaka čast majstorice!

Lenka kaže...

Prava je bombonica, sigurno ćeš uz njega imati jako slatke snove :)).

Anonimno kaže...

I mislila sam da će ispasti predobro!!! Jako mi se sviđa i svaka čast kako si ti to osmislila. Pozdrav :))))

Sandra Z kaže...

evo me opet, samo provjeravam bloger :)) a da znaš da ti je lipi ormarić, ali stvarno

Maite - vitoma kaže...

¡Qué bonito!
Bss.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails