19 travnja 2010

Dvije prijateljice

Pin It
Još uvijek istražujem novi medij - homemade papir. Istražujem i uživam. Nažalost, nisam ga još pokušala sama izraditi, iako sam rekla da hoću. Uvijek nešto ispadne onako kako ne bi trebalo. Za izradu cijedila za papirnu kašu, potrebna su mi dva drvena okvira i mreža. Okvire sam našla u garaži, a mreže - niotkuda. A bila sam sigurna da ju imam. I naravno da mi je danas bila tolika gužva da nisam stigla kupiti ni kruh i mlijeko a kamoli mrežu... Prema tome, morala sam se zadovoljiti onim komadima papira koje smo napravili u subotu na radionici i koji su se do danas već fino osušili. Premetala sam ih po rukama, ogledavala, proučavala... i na kraju odlučila isprobati što se s njima može. Nisam se usudila, za prvi puta, navaliti svim tehnikama koje poznajem. Zadovoljila sam se samo jednim laganim decoupageom i laganim pittoriccom - tek toliko. I tako su nastale "Dvije prijateljice", čestitka, pozivnica, zahvalnica... još moram odlučiti što će to biti.

Broj komentara: 6:

drenka kaže...

Preslatka mi je ova kartica! Jedva cekam da vidim sta ces sve napraviti od ovu tehniku za izrada papira

Maja kaže...

Željka, meni je ovo baš dobro :) Evo, držim fige da se sutra (tj. danas) i mrežica pridruži okvirima i Željkinim spretnim rukama!

Anonimno kaže...

Ti si primjer kako jednostavno a lijepo i interesantno napraviti nešto što kasnije možemo upotrijebiti u životu.
Lako je kupiti gotov prozvod i to je to.
A ovakvi kreativni i maštoviti primjeri zaslužuju svaku pohvalu!
Lijep pozdrav!

Ariana Moj Hobi kaže...

Željka,meni su ove kravice neodoljive,imam ih i ja....i baš je simpatično što si napravila,volim vesele i štosne slike.....bravo!Jedva čekam da kupiš mrežu.....pusek!

Sandra Z kaže...

Baš su slatke :)) Super mi je ovaj homemade papir. Bravo, jedva čekam tvoje nove uratke. Lijep pozdrav, Sandra Z.

Tanema kaže...

ja sam ovime apsolutno očarana! toliko mi se sviđa ovaj reciklirani papir da je to strašno! a kravice su se predivno uklopile! bravo!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails