28 travnja 2010

Djed Mraz nam se javio

Pin It
Ne, nije mi loše i nisam prolupala. Iako je kraj travnja, imam razloga pisati o Djedu Mrazu. Jučer nam je poštar donio pismo iz daleke Finske. Sjećate li se da sam vam zimus predložila da Djedu Mrazu pošaljete pismo? E, sad... ako ste to zaista učinili, ovih dana ćete dobiti njegov odgovor, a ako niste neka vam bude žao. Učinite to svakako iduće zime.

Broj komentara: 13:

Maja kaže...

Aaaaaa, mraaaak!

Tanema kaže...

Joooooooooooj, sad mi je žao što nismo poslali pisma i crteže za djedicu...

Sandra Z kaže...

Joj, mogu zamisliti veselje kada ste primili poštu!. Super, ništa, moramo i mi probati ove godine. Pusa i pozdrav, Sandra Z.

Ariana Moj Hobi kaže...

Draga Željka,ja znam da nisi poludjela jer prošle godine u ovo vrijeme i MI smo dobili pismo....Luka točnije,no moram priznati da je MENI bilo draže nego njemu,Luka kao da je naviknut,mislim njemu je to bilo normalno,a ja sam skakala od sreće i svima pokazivala i nitko nije u vrtiću nikada dobio odgovor,...možeš zamisliti koliko sam se pravila važna!Slikat ću ga.Mislim da uopće nije isto,spremeljen je na sigurno....
UŽIVAJ jer je predivan osjećaj!!!
Pusek!

drenka kaže...

Pa ovo je neverovatno!!! Mozda cu i ja poslati jedno pismo!!

HRANDICA kaže...

Svašta!!! :-)))))

Šestinčanka kaže...

Ludooooo!Klince to oduševljava.

Villa-loredana kaže...

Hvala, i ja ću pisati, iako sam 6---tie, da mi kao budućoj umirovljenici , svim dosadašnjim i svim budućim umirovljenicima donese ugodne umirovljeničke + kreativne dane, kao i koliko toliko dobru mirovinu, a vama svima ostalima da imate osiguran posao, da školujete djecu i da nam se zdravi pridružite kad vam za to dođe vrijeme. Pozdrav. Loredana

Leptir kaže...

Super. Vjerojatno ću to i ja napraviti u svom vrtuljku :-)

Antonia Pivac kaže...

Jesi pisala na ovu adresu
SANTA CLAUS
SANTA VILLAGE
ARCTIC CIRCLE
FINLAND?
<3 :)

Nasmijano nebo kaže...

@Antonia, na koju god adresu da pošalješ, pismo će stići do Djeda jer su finski poštari zatrpani pismima iz cijeloga svijeta i imaju poseban odjel za primanje i preusmjeravanja pisama u Rovaniemi. Možeš mu pisati na tu adresu. Bez brige. Naše pismo je stiglo do njega.

Antonia Pivac kaže...

Ok hvala definitivno šaljem i nadam se da ce mi kao i vama odgovoriti :)

Antonia Pivac kaže...

Ok definivino šaljem nadam se da cu dobiti odgovor od njega kao i vi:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails