23 travnja 2010

Stop and smell the roses

Pin It
Ruže danas putuju na more. Nadam se da će njihova nova vlasnica biti zadovoljna. Ja jesam. Jako! Ovo ogledalo mi je baš nekako nježno, romantično i... kao da je iz vilinskog svijeta. Ta ideja me i vodila jer je, zapravo, rađen za jednu pravu pravcatu vilu. Vidjeti ćemo jesam li pogodila njen ukus. Jer ako nisam, vrlo rado ću ga zadržati.
Ogledalo je dimenzija 30X50 cm, moj prvi malo veći rad (mada i nije tako pretjerano velik). Tehnika: papier mache, decoupage, pittoricco.

Broj komentara: 10:

drenka kaže...

Izvini ali moram pitati...staje od ovaj rad paper mache? bar nevidim na sliku da je negdi izpaknuto ili nesto tako....a i ja sam zadovoljna sa ovaj tvoj rad!!

Željka kaže...

hej drenka... podloga (ovo što izgleda kao daska) je napravljena u papier mache tehnici. drago mi je da ti se sviđa.

Maja kaže...

Mmmm, prekrasno! Baš za prave vile (koje su čak i na moru)! :)

Sandra Z kaže...

Jako lijepo, Željka. Kao što kažeš, jako romatnično.. i ovaj naziv - jako mi se dopada - onako, pročitaš, približiš se ogledalu da pomirišiš ruže, pogledaš se usput... ma super.. :))

Villa-loredana kaže...

ne uzbuđuj se ako više stvari radiš istovremeno, to je kod mene uobičajeno, u zimskim večerima svaku većer promijenim i onda više manje radovi budu istovremeno gotovi, a ponekad i miruju kao sada, jer šivam. vrlo ukusno, pedantno izrađeni radovi. Rezultat ne može biti ništa osim perfekcije i elegancije. Pozdrav. Loredana

Claudia Tessitori kaže...

JOJ žELJKA DRAGA...NEMAM RIJEČI..PA OGLEDALO JE PREKRASNOOOO...GANULO ME TOLIKO DA SAM I SUZU RADOSNICU ISPUSTILA!! :)PREKRASNO JE I HVALA TI!! IMATI ĆE POSEBNO MJESTO U MOM MALOM ALI SLATKOM CARSTVU.. :))

jasna kaže...

Ruže,ah te ruže.Uvijek djeluju romantično i sjetno-barem meni.Lijepo si to sriktala.

Nataly kaže...

Super romanticno i fantasticno ;)

Izzy kaže...

Jako slatko, a ssad pouzdano znamo da je i vila oduševljena!
Ja sam još uvijek pod dojmom tehnike pravljenja papira... Hvala na divnom prikazu! :)

Biljana Pantelic Adzaga kaže...

Ja sam nova u blogerskim vodama, istrazujem, pogledala sam tvoje radove, bravo tako si mastovita, svestrana, cestitam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails