23 studenoga 2009

Pismo Djedu Mrazu

Pin ItDragi Djede... Jeste li zaboravili onaj osjećaj iz djetinjstva kada ste mu pisali puni vjere i prepuni želja za koje niti jedan list papira nije bio dovoljan. Pismo Djedu Mrazu... ah! Moguće je!!! Ako ne znate njegovu adresu, evo je:


SANTA CLAUS
SANTA VILLAGE
ARCTIC CIRCLE
FINLAND


Djedici možete pisati. To nije tako samo u filmovima. Znam, sada ćete reći: "Ma, da, tko zna gdje ta pisma završe. Sigurno negdje u smeću." No ja vam sa sigurnošću mogu reći da nije tako. Djedica i njegovi patuljci sva pisma dobiju, pročitaju i na njih odgovore... da, dobro ste pročitali - odgovore na vaše pismo!!! (samo ako ne zaboravite napisati svoju adresu na poleđini koverte). Ova pisma na slici snimljena su u Djedičinoj pošti, u pretincu na kojem piše Kroatia. Sva pisma su otvorena i pročitana, ali ih je maaalooo!!! Ljudi, pišite mu!
Prije par godina, s obitelji sam imala priliku posjetiti Djedicu, u dalekoj i hladnoj Finskoj, u gradu Rovaniemiu. I uvjerili smo se - on postoji, zaista postoji. No, nikad nismo ni sumnjali. Zar je to uopće upitno?
Dakle, napišite mu ili nacrtajte pismo, podijelite s njim i koju lijepu riječ o tome koliko ste dobri bili ove godine, nabrojite svoje želje... ma napišite mu bilo što. Djedica će vam odgovoriti na pismo. Istina je! Mi se, već nekoliko godina, s njim dopisujemo. Pišite mu i crtajte na bilo kojem jeziku, on i patuljci sve razumiju. A u proljeće, kada Djedica odmori od božićnih obaveza i gužve i povrati snagu, odgovoriti će vam i poslati pismo na vašu adresu. Doduše, na engleskom, ali nema veze... Oduševljenje i iznenađenje je zagarantirano.

4 komentara:

Tanema kaže...

Ja idem pisati Djedici pod hitno! možda mi i ostvari želju ili makar potakne nekog drugog da je ispuni!;)

Ivana kaže...

Ej, držim te za riječ! Ne odgovori li mi - pješice ću mu doći na vrata. Dosta mi je onih koji ne ispunjavaju obećano.

Claudia Tessitori kaže...

hahahaha...a znate da ću i ja!! baš da :-))

Duric Aljosa kaže...

Ako vas je uhvatila depresija, ako ste loše raspoloženi još od 2007 od kad ova globalna ekonomska kriza doslovce proždire naš svijet dugova, evo nešto za podizanje morala.

Čovjekove želje su zaista vrhunske kvalitete, uživaj narode, ima tu svega po malo:

Dragi Djed Mraz, barem jedan dan u 2011 godini želim živjeti puna 24 sata, a ne rješavati sve životne probleme odjednom...

Pismo Djedu Mrazu: Barem Jedan Dan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails