Preskoči na glavni sadržaj

Novi post




Odlučila sam! Do kraja godine moram pozavršavati sve započete a nedovršene poslove i projekte. A toga imaaaaa... Evo, jedan je gotov i sad jurim dalje. Kakvo je stanje kod vas?

Primjedbe

Autor Marija rekao je…
Uf, stanje je alarmantno jer se kraj 2011 opasno približava :) Toliko sam se izgubila u sitnim i krupnim nedovršenim projektićima i raznim poslovima da sam odlučila da popisima dodajem termin kad ću što obaviti i odraditi...

Jako zgodna interpretacija modularnog origami cvjetića u ulozi adventskog vijenca :) ali to je jedan od cvjetova za koji sam se zadnje uhvatila klamerice jer mi se jednostavno ne da lijepiti latice tako da svaka čast na strpljivosti i volji ;)
Autor LivesArt rekao je…
Dobro si se namučila za ovaj prekrasan rad, nadam se da ćeš nastaviti istim tempom dalje...
Autor Keks rekao je…
Pa ja nisam donjela takvu odluku, pa mi je vjerojatno lakše nego tebi :))
A ove cvijetiće već neko vrijeme hoću probati napraviti, pa nikako. A baš su efektni.
Korisnik IvaKreativa.com rekao je…
Vijenac prekrasan,za cvijetove nemam rijeci preepreedivni!
Uvijek imam nedovrsenih poslova, ali to sam JA! Iskreno, najviše me to smeta zbog prostora! :)
Autor Škrabalica rekao je…
samo nastavi ovako - sjajno!
Autor Škrabalica rekao je…
samo nastavi ovako - sjajno!
Autor Tina rekao je…
kakvog sam raspolozenja i kako se osjećam nemam namjeru nista dovršit ni započet novo :(
Autor Sanja rekao je…
Uuuuuu kakav vjenčić!!! Kakve savršene božićne zvijezde!!! Jako lijepo!
I odlučila si da ćeš sve završiti do kraja godine? Ja zasigurno neću koliko god se trudila :(
Lijep pozdrav
Autor Sretno Vrijeme rekao je…
Draga, donijela si totalno ambicioznu odluku, jesi li sigurna da je to najpametnije što si mogla smisliti za kraj ove godine :) ? No, ako te veseli i misliš da je moguće završiti sve projekte i u Novu krenuti bez repova prošlosti, svaka čast, bacaj se na posao! Vjenčić ti ja bajan i originalan, i čini mi se da je u njegovu izradu utrošeno mnogo sati rada.
Autor Tatjana rekao je…
Hvala lijepa na pitanju,kod nas je dobro,doduše ne toliko entuzijastično kao i kod Vas.

Vaš vijenac nam se jako dopada,a kombinacije boja su savršene.

Lijepi pozdrav!
Autor Sani rekao je…
i ja sam u sličnom duhu, što baš i nije najbolje jer umjesto da mi neki poslovi čine zadovoljstvo i opuštaju me, sama sebi stvaram pritisak. moram malo popustit! :)
Autor Romana rekao je…
Uf, koliko je tebi vremena trebalo da napraviš tolike cvjetiće, ja sam ih napravila 5 komada pa je trajalo cijelu vječnost..
Autor Good Ghost rekao je…
Pričaj mi o tome. Sistem je isti: "Ne ostavljati repove". A njih naravno ima. A sve zbog sistema gde je još kraj godine.... i onda se obično zeznem i na kraju bude frka-panika.. he he
Sve treba dobro organizirat i stigne se (tako ja kod mene kad je frka)
pozz
Autor Nely rekao je…
Ovi cvjetići su me oduševili,genijalno izrađeni..što se tiče poslova ima ih,ali trudimo se organizirati koliko možemo i završiti ih,nadam se da uspjevamo..veliki pozdrav!
Autor Sandra Z rekao je…
Nisam si nikakve odluke zacrtala... pa se pravim da je sve u savršenom redu :)) jer ako nemam rokova, nije problem što baš nisam vrijedna. Kao recimo neki:))
Papirnati vijenčić jako mi se dopada.
Pozz :))
Autor Kristina Uvodić rekao je…
U moru ovogodišnjih vjenčića tvoj mi je pravo osvježenje! Pozdrav odluci, koju u tom obliku i u ovo vrijeme svake godine donesem i ja....a žrtve zbrajam u siječnju :DDDD Uživaj u procesu ;)))
Korisnik Anonimno rekao je…
Ovo si lepo uradila!
Nadam se da ces postici sve poslove uraditi do kraja godine ...i kod mene je isto :)
Autor Goge rekao je…
vjenčić je odličan. budući si rekla koliko je posla oko jednog cvijeta, da ne kažem oko svake latice, divim ti se.
vise ne donosim takve odluke. pustim da me nosi trenutak. nekad sam imala popise sto sve treba napraviti i u kojem roku. i to me opterecivalo.
nadam se da ces uspjeti zavrsiti sve sto si zacrtala, a ako ne stignes, ne brini.
Autor Nena3110 rekao je…
Ovaj venac je divan.
Svi se tako trudimo da sve završimo, no ima dana i u sledećoj godini:)
Autor Prirodna rekao je…
ma, ja imam bezbroj toga nedovršenog, problem je u tome, što se ulovim 2 stvari ili više odjednom, onda onu prvu zapostavim, i tako više puta, tako da imam hrpu prvih stvari koje čekaju da ih dovršim, a trebale su biti prve, grrrrrrrrrrr.......
Korisnik Anonimno rekao je…
aaa, super je vijenac! morat ću naučit radit ove cvitove :)
a što se nedovršenih stvari i projekata tiče, hm, imam ih punu ladicu! Ma kad-tad doć če i oni na red.... do tad, nek čekaju!!

Popularni postovi s ovog bloga

Anin prsten

Danas me Ana, jedna mlada i kreativna djevojka s kojom se družim svaki dan na poslu, ponovo oduševila. Napravila je novi prsten. Ana voli šareno, veselo i veliko. Sve njene kreacije su, istina, malo predimenzionirane, ali njoj tako dobro stoje. I, zapravo, jaaaako dobro izgledaju. Ana prstenje izrađuje od fimo mase. Ovaj prsten je izradila tako da je napravila okruglu plohu od crnog fima. Na pečeni fimo zaljepila je s jedne strane ring za prsten a na drugu stranu crni karton. Na karton je zatim, vrućim ljepilom poljepila ove šarene oblutke. I opet nas, iznova, oduševila.

Kako napraviti vještičji šešir

Vrijeme je posljednjih priprema za strašnu noć. A što je s vještičjim šeširima? Jesu li spremni? Ako nisu, evo jednostavnog načina kako ga napraviti i ukrasiti. Isprintajte shablonu, prenesite ju na crni karton i izrežite. Zarolajte tuljac pazeći da vam se doljnji rub tuljca podudara s otvorom oboda i pričvrstite ga ljepilom. Ukoliko je potrebno, obrežite dodatno rubove. Doljnji dio tuljca malo zarežite okomito na nekoliko mjesta i presavinite prema van kako bi se lakše zaljpio za obod. Ljepilom pričvrstite obod. Na šešir zaljepite ranije izrezane ukrase i omotajte tilom i šešir je gotov. Za ukrase predlažem da iskoristite sjajni papir koji ste sačuvali od pojedenih čokolada ili poklopaca od jogurta :-) A poklanjam vam i ovaj zgodni labirint - prigodno, za zabavu vas ili vaše dječice... (foto Powerhousemuseum , labirint Printactivities )

Kako napraviti konja od...

... napornog kolege? Ne! ... zločestog šefa? Ne! ... dosadnog susjeda? Ne! ... kartona? DA!!! Konja prvo morate nacrtati. Zatim izrezati 6 jednakih kartonskih ploča dimenzija cca 30x33 cm i staviti ih jednu na drugu. Po iscrtanim linijama nježno proći ubodnom pilom. Nemojte se bojati ove nježne spravice. Laura i ja smo, bez prisustva muškaraca u kući, same izvele ovaj dio operacije. Od šest izrezanih ploča, odvojite prednju i stražnju i stavite ih na stranu. Preostale četiri ploče treba izrezati tako da se dobije utor za štap po iscrtanoj liniji. Na izrezane ploče, sa gornje i donje strane zalijepiti "čitave" ploče. Naravno, i središnje ploče je potrebno zalijepiti jednu za drugu. Kada je ovaj dio postupka gotov, konjić nam izgleda ovako: Nakon što smo štap premezan drvofixom umetnuli u utor, slijedi neizostavno kaširanje, bijela podloga, A sada nastupa moja druga ljubimica, gospođica bušilica. Ona nam je pomogla da izbušimo rupice za grivu. Nakon bojanja u smeđe, kon