Preskoči na glavni sadržaj

Još malo o "Baustelle stilu"

Nisam tražila, same su sličke došle k meni.
Još uvijek puna kreativne energije i poleta koja me držala od prošlog posta, tražeći nešto sasvim deseto na netu, ugledala sam ove sličice koje moram podijeliti s vama, a nastavak su prethodnog posta. Neću previše pisati. Sve će vam biti jasno kad vidite slike.
Što se još može napraviti od građevinske palete?
A što kažete na ovo?
Odlična klupa. Ja bih, doduše, izabrala drugačiji uzorak za jastuke, ali naglasak je na klupici napravljenoj od paleta. Mraaaaaak ideja.
preuzeto s monsieurecup
Kada imate klupicu treba vam i stol. Zar ne? Evo ga, od "špule" na koju se namotavaju kablovi. (Ovo nemam u svome dvorištu, šmrc!)
I za kraj, jedna preslatka kištrica s linkom na kojem je tut.
One su vam se u prošlom postu posebno svidjele, a ja sam jučer još jednu pokupila pored dućana :-)

Primjedbe

Autor Sandra Z rekao je…
Ja sam definitivno za "Baustelle stil" (molim te da patentiraš naziv). Predobre ideje. A stvarno, što se sve neće sjetiti? Hvala za sličke i link :))
Korisnik Anonimno rekao je…
Našla si inspiraciju koja je super, kreni na posao i uživaj u stvaranju:)
Pozdrav
Autor Maite - vitoma rekao je…
Estupendas ideas.
Bss
Autor Goge rekao je…
Odlične stvari. Ali zelena kištra je najbolja. Naglasak na ZELENA.
Autor HRANDICA rekao je…
Odlične ideje. I ja bih jastuke sa drukčijim uzorkom :))))))
Autor Unknown rekao je…
kolut od kablova nije tesko nabaviti,fino pitas hepovce,zatreperis okicama i eto ga,isto tako mozes i do paleta,mada vjerujem da ih imas podosta uokolo kuce sada.negdje na netu sam vidjela tu ideju sa paletama iskoristenu tako sto je terasa kafica uredjena tako.palete su posluzile kao sank stolovi i okolo njih barski stolci.fora je izgledalo.svaki baustelac koji se bavi strojnim zbukanjem ima ti toga na vagone.
Autor Tanema rekao je…
uuuu, one klupice od paleta mi se jako sviđaju! a ove špule za kablove stalno pikiram di god su radovi, ali moj muž neće da mi koji utrpa u auto i gotovo, baš je neki! kištrice su prva liga!
Autor eda rekao je…
Izvrsne ideje, već me svrbe prsti da probam nešto slično..
Autor Nena3110 rekao je…
Sve je super odrađeno!
vešte i vredne ruke i mašta mogu svašta:)
Autor Lenka rekao je…
Jedna simpatična nagradica te čeka na mom blogu:)))
Autor Sandra Z rekao je…
Na mom blogu Tres chic čeka te nagrada. Pusa i lp
Autor Ninochka rekao je…
Draga Zeljka, na mom blog ocekuje te nagrada :)
Autor Sanja rekao je…
Jaaaj, ovo su super ideje, sve se to više-manje može i nabaviti i fino urediti po svom guštu. Predivno reciklirano!!! :*
Autor Fantastic hobby rekao je…
Baci pogled na moj blog Fantastic hobby, čeka te nagrada. Pusa!
Autor Maja rekao je…
Kako mi je dobra klupica! Doduše, definitivno bih na klupicu nabacila drugačije jastuke, ali ideja je za poludit'! Željka, što se tiče onih lojtrica, ponuda još stoji (haha) :)))
Korisnik Anonimno rekao je…
Zanimljive ideje. .a sad malo skokni do mog bloga čeka te nagrada. .pozdrav.
Autor VolimBoje rekao je…
pozdrav, imaš poklončić na mojem blogu koji možeš preuzeti!
Autor VolimBoje rekao je…
vrlo mi se sviđa tvoj blog i tvoja pršteća kreativnost i to je razlog zašto sam ti dodijelila jednu nagradu na svome bloge, pa, stoga, navrati da je preuzmeš!
Autor Tanema rekao je…
Ljube, imaš nagradu kod mene! :)))

Popularni postovi s ovog bloga

Anin prsten

Danas me Ana, jedna mlada i kreativna djevojka s kojom se družim svaki dan na poslu, ponovo oduševila. Napravila je novi prsten. Ana voli šareno, veselo i veliko. Sve njene kreacije su, istina, malo predimenzionirane, ali njoj tako dobro stoje. I, zapravo, jaaaako dobro izgledaju. Ana prstenje izrađuje od fimo mase. Ovaj prsten je izradila tako da je napravila okruglu plohu od crnog fima. Na pečeni fimo zaljepila je s jedne strane ring za prsten a na drugu stranu crni karton. Na karton je zatim, vrućim ljepilom poljepila ove šarene oblutke. I opet nas, iznova, oduševila.

Kako napraviti vještičji šešir

Vrijeme je posljednjih priprema za strašnu noć. A što je s vještičjim šeširima? Jesu li spremni? Ako nisu, evo jednostavnog načina kako ga napraviti i ukrasiti. Isprintajte shablonu, prenesite ju na crni karton i izrežite. Zarolajte tuljac pazeći da vam se doljnji rub tuljca podudara s otvorom oboda i pričvrstite ga ljepilom. Ukoliko je potrebno, obrežite dodatno rubove. Doljnji dio tuljca malo zarežite okomito na nekoliko mjesta i presavinite prema van kako bi se lakše zaljpio za obod. Ljepilom pričvrstite obod. Na šešir zaljepite ranije izrezane ukrase i omotajte tilom i šešir je gotov. Za ukrase predlažem da iskoristite sjajni papir koji ste sačuvali od pojedenih čokolada ili poklopaca od jogurta :-) A poklanjam vam i ovaj zgodni labirint - prigodno, za zabavu vas ili vaše dječice... (foto Powerhousemuseum , labirint Printactivities )

Kako napraviti konja od...

... napornog kolege? Ne! ... zločestog šefa? Ne! ... dosadnog susjeda? Ne! ... kartona? DA!!! Konja prvo morate nacrtati. Zatim izrezati 6 jednakih kartonskih ploča dimenzija cca 30x33 cm i staviti ih jednu na drugu. Po iscrtanim linijama nježno proći ubodnom pilom. Nemojte se bojati ove nježne spravice. Laura i ja smo, bez prisustva muškaraca u kući, same izvele ovaj dio operacije. Od šest izrezanih ploča, odvojite prednju i stražnju i stavite ih na stranu. Preostale četiri ploče treba izrezati tako da se dobije utor za štap po iscrtanoj liniji. Na izrezane ploče, sa gornje i donje strane zalijepiti "čitave" ploče. Naravno, i središnje ploče je potrebno zalijepiti jednu za drugu. Kada je ovaj dio postupka gotov, konjić nam izgleda ovako: Nakon što smo štap premezan drvofixom umetnuli u utor, slijedi neizostavno kaširanje, bijela podloga, A sada nastupa moja druga ljubimica, gospođica bušilica. Ona nam je pomogla da izbušimo rupice za grivu. Nakon bojanja u smeđe, kon