Preskoči na glavni sadržaj

Vintage flowers bookmarks

I evo ih još...









Mislim da su ovaj vikend bila to neka vještičja posla.

Primjedbe

Autor Nena3110 rekao je…
O, to kad krene, kao zarazna bolest, treba vreme dok te ne zarazi nešto drugo:) dok se malo oporaviš i zadovoljiš.
Možda mi nije najbolja metafora, hoću da kažem da su sjajni i sve bolji.
I hoću da kažem da želim da primim taj virus i da i sama pokušam, toliko mi se dopadaju:)
Autor Sretno Vrijeme rekao je…
Super su ti ovi starinski spaljeni cvjetići...baš si me zainteresirala pa sam čak i proučavala kako se rade i pogledala nekoliko video priloga o tome.....E,da, i fotka ti je super...dobro si ispala ;)! Puseki
Autor HRANDICA rekao je…
Baš su dobri ti cvjetovi! Samo te malo popravljam- I fell asleep bi bilo, ako si mislila- Ovdje sam zaspala, a ako je nešto drugo- sorry što upadam ♥♥♥.
Pusa i pozdrav.
Autor eda rekao je…
Ma neka ih bude još i još, jer tako ludo dobro izgledaju da ti se uopće ne čudim što si navalila na ružice.. predivne su!!
Autor Svjetlana rekao je…
Meni kao strasvenoj obožavateljici knjiga ovo izgleda savršeno :)
Autor Tina rekao je…
fantastični su! svaka čast
Autor Sandra Z rekao je…
Ijujuuuuu! Ma gleč ti te ljepotice ... kako samo uživaju u kavici ...hi-hi-hi

Cvjetovi su fenomenalni. Znam to iz prve ruke. Moj osobni primjerak stoji na počasnom mjestu.

Pozdrave ti vještičje šaljem :))
Autor Good Ghost rekao je…
Prekrasne :))
Autor Villa-loredana rekao je…
ma meni se para, da su i tebe čapale one 4 štrige na dnolu posta, ma vero neka su, jer si vero lipo delo učinila, samo naprid, a moja stara nona je vajk govorila, da štrige znaju bit i jako dobre, i lipe i prave i jako kreativne jušto kako ti. Jedan veli bušić iz Istre. Loredana.
Autor Nasmijano nebo rekao je…
hvala vam djevojčice, nisam ni slutila da će vam se toliko svidjati cvjetići.
@Hrandica - pa to i je smisao... ovdje sam zaspala. dugo sam čitala i ovdje me savladao san pa sam zaspala. svejedno, hvala za opasku.
Autor Tatjana rekao je…
kudisu......kamisu ili ka disu,ovdje ili tamo...svejedno!meni se sviđaju svugdje i stalno ♥
Autor Nely rekao je…
Prelijepi su i neka ih bude što više..joj ova fotkica sa vješticama je poptuno cool:)
Autor an. rekao je…
:))))) Vještice su odlične!
A cvjetovi prelijepi!
Autor Sandy Ang rekao je…
They look lovely. Cheers Sandy
Autor DekoFee rekao je…
predivno
Autor Ika Verunica rekao je…
Prekrasni su ti ovi cvjetići!!!
I ja volim " uništavati " knjige.....
kad uhvatin vrimena probat ću ih složiti...
Autor Dragana rekao je…
Predivni su cvetici! Licno ih obozavam pa se uvek iznova divim nekoj kreaciji na tu temu. Sjajni su i oni i ideja.
Autor Ildiko rekao je…
so lovely!

Popularni postovi s ovog bloga

Anin prsten

Danas me Ana, jedna mlada i kreativna djevojka s kojom se družim svaki dan na poslu, ponovo oduševila. Napravila je novi prsten. Ana voli šareno, veselo i veliko. Sve njene kreacije su, istina, malo predimenzionirane, ali njoj tako dobro stoje. I, zapravo, jaaaako dobro izgledaju. Ana prstenje izrađuje od fimo mase. Ovaj prsten je izradila tako da je napravila okruglu plohu od crnog fima. Na pečeni fimo zaljepila je s jedne strane ring za prsten a na drugu stranu crni karton. Na karton je zatim, vrućim ljepilom poljepila ove šarene oblutke. I opet nas, iznova, oduševila.

Kako napraviti vještičji šešir

Vrijeme je posljednjih priprema za strašnu noć. A što je s vještičjim šeširima? Jesu li spremni? Ako nisu, evo jednostavnog načina kako ga napraviti i ukrasiti. Isprintajte shablonu, prenesite ju na crni karton i izrežite. Zarolajte tuljac pazeći da vam se doljnji rub tuljca podudara s otvorom oboda i pričvrstite ga ljepilom. Ukoliko je potrebno, obrežite dodatno rubove. Doljnji dio tuljca malo zarežite okomito na nekoliko mjesta i presavinite prema van kako bi se lakše zaljpio za obod. Ljepilom pričvrstite obod. Na šešir zaljepite ranije izrezane ukrase i omotajte tilom i šešir je gotov. Za ukrase predlažem da iskoristite sjajni papir koji ste sačuvali od pojedenih čokolada ili poklopaca od jogurta :-) A poklanjam vam i ovaj zgodni labirint - prigodno, za zabavu vas ili vaše dječice... (foto Powerhousemuseum , labirint Printactivities )

Kako napraviti konja od...

... napornog kolege? Ne! ... zločestog šefa? Ne! ... dosadnog susjeda? Ne! ... kartona? DA!!! Konja prvo morate nacrtati. Zatim izrezati 6 jednakih kartonskih ploča dimenzija cca 30x33 cm i staviti ih jednu na drugu. Po iscrtanim linijama nježno proći ubodnom pilom. Nemojte se bojati ove nježne spravice. Laura i ja smo, bez prisustva muškaraca u kući, same izvele ovaj dio operacije. Od šest izrezanih ploča, odvojite prednju i stražnju i stavite ih na stranu. Preostale četiri ploče treba izrezati tako da se dobije utor za štap po iscrtanoj liniji. Na izrezane ploče, sa gornje i donje strane zalijepiti "čitave" ploče. Naravno, i središnje ploče je potrebno zalijepiti jednu za drugu. Kada je ovaj dio postupka gotov, konjić nam izgleda ovako: Nakon što smo štap premezan drvofixom umetnuli u utor, slijedi neizostavno kaširanje, bijela podloga, A sada nastupa moja druga ljubimica, gospođica bušilica. Ona nam je pomogla da izbušimo rupice za grivu. Nakon bojanja u smeđe, kon