10 listopada 2011

Kutije, nove ali stare

Pin It
Subota, papirnata kavica, hladan Zagreb...
Trebalo se zagrijati. Kako? Pa lako! Hajmo nešto raditi.
Da ne bismo samo sjedile, pričale i pile kavu, mi smo radile. Svatko nešto svoje.
Ja sam radila vintage kutijice. Bilo mi je prvi puta. Nikada do sada nisam radila ništa vintage. A što ću kad mi je nekoliko dana ranije u ruke došla jedna stara knjiga požutjelih stranica, spremna za otpis i putovanje prema reciklažnom dvorištu. Nije bilo druge.


A odakle mi kutije? Pa napravila sam ih dan ranije. Ja sam ih iskrojila i zalijepila a asistent mi je, kada je došao iz škole, pomogao iskaširati pak papirom. Tako smo dobili drap kutijice koje nije trebali bijeliti prije nanošenja, ionako požutjelog starog papira.

Ove kutijice, ali i ostali predmeti napravljeni na subotnjoj papirnatoj kavici božićni su darovi za djecu i tete u Dječjem domu Laduč. Nadam se da će ih razveseliti.

Broj komentara: 15:

Lenka kaže...

Ma savršeno ti idu i sve tehnike i svi stilovi sa papirom :))
Mislim da će im ove kutijice biti najdraži pokloni.

Tatjana kaže...

Ma odlične su Željka!Mislim da će biti stvarno super poklon,jer u njih se može staviti bilo što,a same po sebi su i dekoracija

Marina kaže...

meni je baš žao što nisam mogla doći i jedva čekam da vidim što ste sve radile... kutijice su divne, dobro će se iskoristiti :)

Sandra Z kaže...

Meni su ove tvoje prve vintage kutijice pravi bombončići. I još mi je draže što sam uživo pratila proces ukrašavanja. Kako je njihovo drap "lice" nakon par sati dobilo novo, shabby, ruho. Spremne da čuvaju prve dječje tajne, kakvu čokoladicu, perlice ili autić ... sigurna sam da će se novi vlasnici razveseliti.
Pozz:))

bensedin art kaže...

Kutije su boli glava:))

Rea kaže...

Prekrasne kutije. Sigurna sam da će klinci biti oduševljeni! :)

Mare kaže...

lako je tebi kad imaš pomagača:)))....
već sama činjenica da sama radiš kutije mi je super a ovako vintage obučene su divan poklon:)).......ona sa zemljopisnom kartom je moj favotit:))...

HRANDICA kaže...

Divna si, da več misliš na božične darove. Jako ljepa gesta!
Pozdrav.

by pure kaže...

oduševljena sam. još davno prije sam također sama radila kutije, uglavnom za božićne ukrase koje bi nekom poklonila, ali ih nikada nisam tako lijepo ukrasila kao ti.

Medena kaže...

prekrasne kutije :) :)

Goge kaže...

jako lijepe kutije, za jako lijepu namjenu.

Kek's kaže...

Ja znam da sam kao klinka voljela imati svoje male kutijice spremalice u kojima sam čuvala tajne, sigurna sam da će se curice razveseliti kutijicama.
Jako mi se sviđa ovaj vintage look!

Nely kaže...

Divne kutije,baš će biti divan poklon:)

DIE kaže...

Pravi slatkisi! A namena tek! Ima decica da se obraduju.

tina kaže...

bravo!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails