Preskoči na glavni sadržaj

Malo ovoga i malo onoga

Ne znam kako je kod vas, ali u mojoj kuhinji se nikada ne radi samo jedan projekt. Ili se ne radi ništa pa odmaramo, ili su u tijeku dva-tri-četiri... projekta istovremeno. Pa, eto, da ne mislite da smo se ulijenili, par sličica...
A o čemu se tu zapravo radi, saznati ćete uskoro. Samo ću vam priznati da se radi o kartonu :-)

Primjedbe

Autor Sandra Z rekao je…
Koliko vidim, radi se o nećem tetrapakastom, vjerojatno Lukin novi projekt? I nazirem "kostur" poličara? Sam barem malo blizu?
Ista stvar i kod nas, više toga odjednom, zanimljivije je. Osim toga, ne mogu jednoj ideji reći da čeka, dok prvu dovršavam ... Pozz :))
Autor Ariana Moj Hobi rekao je…
Ha,ha...vidim da nas ima više nemirnih,jeeee...i kod mene na sve strane...svašta...kreativno ludlio...jedva čekam vidjeti šta će ovo biti,vidim vježbaš se,a ja sam blizu useljenja,znaš šta to znači,ha,ha,...
Pusek!
Autor Izzy rekao je…
Ovo izgleda jako kompleksno i zanimljivo! Samo neka bude i šareeeenoooo! Baš sam znatiželjna... :)
Autor Keks rekao je…
Jedva čekam da vidim što će to sve biti na kraju! :)
Autor HRANDICA rekao je…
Baš si misteriozna! Daj nam brzo još malo više pokaži.
Autor Tanema rekao je…
a baš nas znaš napikati da nas kopka! tko će sad izdržati od znatiželje dok sve ne bude gotovo?!
Autor Lilly... rekao je…
Kućica za lutke? Hmmm... svašta nešto bi moglo biti i baš sam znatiželjna! Kutija od mlijeka mi je nekako najinteresantnija i silno me zanima šta ćeš napraviti! Nestrpljiva saaaaaam!! Pusa!
Autor Tatjana rekao je…
Daj nas ne muči ti...tikofgifugzirdf!Pokaži sve.Odmah!H!
Autor Nasmijano nebo rekao je…
hahahaha... znatiželjnice!!!
ne mogu vam odmah pokazati jer još nije gotovo. ali napredujemo i trudimo se. pa čim bude...

Popularni postovi s ovog bloga

Anin prsten

Danas me Ana, jedna mlada i kreativna djevojka s kojom se družim svaki dan na poslu, ponovo oduševila. Napravila je novi prsten. Ana voli šareno, veselo i veliko. Sve njene kreacije su, istina, malo predimenzionirane, ali njoj tako dobro stoje. I, zapravo, jaaaako dobro izgledaju. Ana prstenje izrađuje od fimo mase. Ovaj prsten je izradila tako da je napravila okruglu plohu od crnog fima. Na pečeni fimo zaljepila je s jedne strane ring za prsten a na drugu stranu crni karton. Na karton je zatim, vrućim ljepilom poljepila ove šarene oblutke. I opet nas, iznova, oduševila.

Kako napraviti vještičji šešir

Vrijeme je posljednjih priprema za strašnu noć. A što je s vještičjim šeširima? Jesu li spremni? Ako nisu, evo jednostavnog načina kako ga napraviti i ukrasiti. Isprintajte shablonu, prenesite ju na crni karton i izrežite. Zarolajte tuljac pazeći da vam se doljnji rub tuljca podudara s otvorom oboda i pričvrstite ga ljepilom. Ukoliko je potrebno, obrežite dodatno rubove. Doljnji dio tuljca malo zarežite okomito na nekoliko mjesta i presavinite prema van kako bi se lakše zaljpio za obod. Ljepilom pričvrstite obod. Na šešir zaljepite ranije izrezane ukrase i omotajte tilom i šešir je gotov. Za ukrase predlažem da iskoristite sjajni papir koji ste sačuvali od pojedenih čokolada ili poklopaca od jogurta :-) A poklanjam vam i ovaj zgodni labirint - prigodno, za zabavu vas ili vaše dječice... (foto Powerhousemuseum , labirint Printactivities )

Kako napraviti konja od...

... napornog kolege? Ne! ... zločestog šefa? Ne! ... dosadnog susjeda? Ne! ... kartona? DA!!! Konja prvo morate nacrtati. Zatim izrezati 6 jednakih kartonskih ploča dimenzija cca 30x33 cm i staviti ih jednu na drugu. Po iscrtanim linijama nježno proći ubodnom pilom. Nemojte se bojati ove nježne spravice. Laura i ja smo, bez prisustva muškaraca u kući, same izvele ovaj dio operacije. Od šest izrezanih ploča, odvojite prednju i stražnju i stavite ih na stranu. Preostale četiri ploče treba izrezati tako da se dobije utor za štap po iscrtanoj liniji. Na izrezane ploče, sa gornje i donje strane zalijepiti "čitave" ploče. Naravno, i središnje ploče je potrebno zalijepiti jednu za drugu. Kada je ovaj dio postupka gotov, konjić nam izgleda ovako: Nakon što smo štap premezan drvofixom umetnuli u utor, slijedi neizostavno kaširanje, bijela podloga, A sada nastupa moja druga ljubimica, gospođica bušilica. Ona nam je pomogla da izbušimo rupice za grivu. Nakon bojanja u smeđe, kon