09 studenoga 2010

Igrajmo se kartonom

Pin It
Opet mi je kuća puna kartona, velikih i malih komada i komadića, ljepljivih traka, skalpela, ravnala i svega onoga što je potrebno za novi kartonski projekt.
I dok ja radim na svome projektu, sinko je dobio ideju za svoj mali projekt. Naime, trebao bi mu laptop. Hm... ništa lakše! Što nam je potrebno? Kutija od bombonijere, ostaci kartonskih "odrezotina" za popunjavanje udubine, komad kartona iskrojen prema kutiji, ljepljiva traka, škare, flomaster, nekakve sličice izrezane iz kalendara za ekran, malo koncentracije i malo mamine pomoći oko rezanja skalpelom. Eh, da... i dozvola autora za objavljivanje fotografija: "Mama, slikaj me i kad budem gotov objavi to na blogu!". Evo, ovim putem zahvaljujem Luki na dozvoli za objavljivanje, a vama želim da uživate u fotografijama naših remek djela.

Broj komentara: 9:

Tanema kaže...

kakvi ste vas dvoje kartonski majstori,to je nevjerovatno! dobro,sin jemalo bolji, ali ni mama ne zaostaje!bravo Luka! :)))

Sandra Z kaže...

Baš me obradovao novi post! Čim sam vidjela Nasmijano nebo - novi post, odmah sam si uzela kavicu, lijepo se zavalila i krenula čitati i gledati. Majstori ste nema šta! A odakle sinu te ideje? Pitam se pitam! Vidim da će Luka krenuti put patentiranja kučišta za razne tehnikalije od kartona. S velikim nestrpljenjem čekamo finale velikog poličara majstorice Mame!

Anonimno kaže...

Famozna si Željka, majstorica prava!!!

Veliki pozdrav.

Sretno Vrijeme kaže...

Ha, totalno ste otkačeni i ti i tvoj sin! Ovim laptopom bi i moj sinak bio prezadovo ljan, super ideja! A tvoj kartonski ormarić stvarno je super potez. Jedva čekam vidjeti gotov urodaka, da li će to biti polica ili ormarić s ladicama, hm, hm....ovo drugo, čini mi se. Bravo, bravo, bravo! To se zove hrabrost, kreativnost, ekološka osvještenost, recesijska snalažljivost!

Nena3110 kaže...

Uvek me oduševe tvoje kartonske kreacije!

Lenka kaže...

Kako je dobar ovaj novi eco-friendly PC model!!!

Tatjana kaže...

Ha,ha,koja dobra fora za ovo recesijsko-depresijsko vrijeme(desetljeće...)!Bravo Luka(savjet-drugi put kaži mami da ti plati za autorska prava).
Ajde požuri da vidimo policu do kraja,ovo je obećavajuće.I da,ČUVAJ PRSTE!!!

Nasmijano nebo kaže...

drago mi je da vam se sviđa moja kartonska radionica svega i svačega. ormar će biti poličar za kćerkinu sobu, i to luuuuuuudi, ovo je tek jedan dio ormara.
trenutno sam zapela na istraživanju premaza za karton, ali radim punom parom.
hvala vam cure moje na podršci.

Radionica Lutkac kaže...

Laptop je super, dobra igračka za Luku, a i super se zabavio dok ga je pravio - bravo !!!
Ne sumnjam da će polica biti isto fenomenalna, napred Željka - strpljivo i polako :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails