06 srpnja 1970

O meni

Pin It
Dobro došli na Nasmijano nebo.
Red je da se predstavim. Moe ime je Željka i ja sam jedna sasvim obična mama, supruga, kćerka, prijateljica, profesorica, teta, sestra... U horoskopu sam rak i pas. Volim plesati, pjevati, čitati, sanjariti, volim meditirati, kreirati, smišljati ali volim i ljenčariti. Vježbam jogu, učim španjolski i izvodim psa na trčanje. Ne volim kuhati ali volim peči kolače. Volim konkretne boje, ne volim pastelne. Pored svakodnevnih obaveza jedne zaposlene mame dvoje djece ipak uspijevam ukrasti malo vremena za sebe i svoje radove.
Mediji s kojim se dobro razumijem jesu papir i karton. U kaširanje ili papier-mache sam se zaljubila još u srednjoj školi, ali tada još nisam imala vremena za njega. Ponovo sam ga se sjetila kada sam svojoj djeci počela izrađivati pinate za rođendanske proslave i maske za makenbalove.
Galeriju mojih radova u tehnici papier mache možete vidjeti Na stranici The Papier Mache Resource
Istražujući, proučavajući i usavršavajući tehniku papier-machea i baveći se sve više i više izradom predmeta u toj tehnici, otkrila sam još jednu čaroliju koja me potpuno osvojila - karton i izrada predmeta i namještaja od njega. Trenutno je to moja najveća preokupacija, i čini mi se, neću imati mira dok u potpunosti ne savladam to umijeće.
Imate li bilo kakvo pitanje za mene, ili poželite da i Vama nešto napravim, biti će mi jako drago ako mi se javite. Ovo su moji kontakti

nasmijano.sunce@gmail.com
092/1066070

Nema komentara:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails