Preskoči na glavni sadržaj

Motorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...!!!

Iz moje radionice je, danas prijepodne, izjurio jedan motor. Žute je boje s crvenom brojkom jedan na svojim bokovima i sivim kotačem. Budući da se kotač okreće, pretpostavlja se da je jurio punom brzinom. Pretpostavka je da se kreće prema zapadnom dijelu grada, točnije prema Španskom gdje se nalazi Helen Doron Centar. Ako ga vidite, molim da mi odmah javite jer još nije prošao testnu vožnju pa postoji mogućnost da mu se nešto dogodi.
Kako biste ga lakše prepoznali evo nekoliko njegovih fotografija iz različitih uglova...




te dva prepoznatljiva detalja.


I posljednja napomena - ako ga vidite u društvu zadovoljnog djeteta koje juri na njemu, ne ometajte ih. To znači da je stigao na cilj i prošao testnu vožnju.
 Ovo je njegova posljednja jutrošnja fotografija.

Primjedbe

Autor Sandra Z rekao je…
Oooooo, pa mislim da sam vidla malog Tomislava kako je projurio motorom pored igrališta u Španskom. Znači, sve je u najboljem redu.

Brrrrrrrrrrrrrum... .brrrrrrum
Učinilo mi se da prepoznajem majstorice ruku djelo :))
Autor Sretno Vrijeme rekao je…
Evo i drugog pokušaja komentiranja :). Dakle, iako motorek izgleda retro, očito je jako brz jer sam upravo došla iz smjera Španskog i nisam ga putem susrela, bit će da je prebrz i nečujan!A takav mora i biti motor koji juri na pogon dječje mašte! I zavidna sam mališanima HD Centra na bogatstvu tvojih kartonskih igračaka! Puse
Autor sandra rekao je…
Kak sam ovo propustila! Sram me bilo!
svala čast, mala!
Autor Sani rekao je…
spretne ruke i malo mašte mogu donijeti trenutke neizmjerne radossti nekom mališanu! meni nema veće nagrade od zadovoljnog lica moje nećakinje kada joj se svidi neka moja rukotvorina!
Autor Tatjana rekao je…
A joj kako je ovo guba :)))
Autor Goge rekao je…
Super da imaš motor. Sad možeš letjeti iznad zgrada i panoramski snimati lokaciju. imaš sjedalo za ekipu koja bi letjela s tobom?

Popularni postovi s ovog bloga

Anin prsten

Danas me Ana, jedna mlada i kreativna djevojka s kojom se družim svaki dan na poslu, ponovo oduševila. Napravila je novi prsten. Ana voli šareno, veselo i veliko. Sve njene kreacije su, istina, malo predimenzionirane, ali njoj tako dobro stoje. I, zapravo, jaaaako dobro izgledaju. Ana prstenje izrađuje od fimo mase. Ovaj prsten je izradila tako da je napravila okruglu plohu od crnog fima. Na pečeni fimo zaljepila je s jedne strane ring za prsten a na drugu stranu crni karton. Na karton je zatim, vrućim ljepilom poljepila ove šarene oblutke. I opet nas, iznova, oduševila.

Kako napraviti vještičji šešir

Vrijeme je posljednjih priprema za strašnu noć. A što je s vještičjim šeširima? Jesu li spremni? Ako nisu, evo jednostavnog načina kako ga napraviti i ukrasiti. Isprintajte shablonu, prenesite ju na crni karton i izrežite. Zarolajte tuljac pazeći da vam se doljnji rub tuljca podudara s otvorom oboda i pričvrstite ga ljepilom. Ukoliko je potrebno, obrežite dodatno rubove. Doljnji dio tuljca malo zarežite okomito na nekoliko mjesta i presavinite prema van kako bi se lakše zaljpio za obod. Ljepilom pričvrstite obod. Na šešir zaljepite ranije izrezane ukrase i omotajte tilom i šešir je gotov. Za ukrase predlažem da iskoristite sjajni papir koji ste sačuvali od pojedenih čokolada ili poklopaca od jogurta :-) A poklanjam vam i ovaj zgodni labirint - prigodno, za zabavu vas ili vaše dječice... (foto Powerhousemuseum , labirint Printactivities )

Kako napraviti konja od...

... napornog kolege? Ne! ... zločestog šefa? Ne! ... dosadnog susjeda? Ne! ... kartona? DA!!! Konja prvo morate nacrtati. Zatim izrezati 6 jednakih kartonskih ploča dimenzija cca 30x33 cm i staviti ih jednu na drugu. Po iscrtanim linijama nježno proći ubodnom pilom. Nemojte se bojati ove nježne spravice. Laura i ja smo, bez prisustva muškaraca u kući, same izvele ovaj dio operacije. Od šest izrezanih ploča, odvojite prednju i stražnju i stavite ih na stranu. Preostale četiri ploče treba izrezati tako da se dobije utor za štap po iscrtanoj liniji. Na izrezane ploče, sa gornje i donje strane zalijepiti "čitave" ploče. Naravno, i središnje ploče je potrebno zalijepiti jednu za drugu. Kada je ovaj dio postupka gotov, konjić nam izgleda ovako: Nakon što smo štap premezan drvofixom umetnuli u utor, slijedi neizostavno kaširanje, bijela podloga, A sada nastupa moja druga ljubimica, gospođica bušilica. Ona nam je pomogla da izbušimo rupice za grivu. Nakon bojanja u smeđe, kon