05 ožujka 2012

Motorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...!!!

Pin It
Iz moje radionice je, danas prijepodne, izjurio jedan motor. Žute je boje s crvenom brojkom jedan na svojim bokovima i sivim kotačem. Budući da se kotač okreće, pretpostavlja se da je jurio punom brzinom. Pretpostavka je da se kreće prema zapadnom dijelu grada, točnije prema Španskom gdje se nalazi Helen Doron Centar. Ako ga vidite, molim da mi odmah javite jer još nije prošao testnu vožnju pa postoji mogućnost da mu se nešto dogodi.
Kako biste ga lakše prepoznali evo nekoliko njegovih fotografija iz različitih uglova...
te dva prepoznatljiva detalja.


I posljednja napomena - ako ga vidite u društvu zadovoljnog djeteta koje juri na njemu, ne ometajte ih. To znači da je stigao na cilj i prošao testnu vožnju.
 Ovo je njegova posljednja jutrošnja fotografija.

Broj komentara: 6:

Sandra Z kaže...

Oooooo, pa mislim da sam vidla malog Tomislava kako je projurio motorom pored igrališta u Španskom. Znači, sve je u najboljem redu.

Brrrrrrrrrrrrrum... .brrrrrrum
Učinilo mi se da prepoznajem majstorice ruku djelo :))

Sretno Vrijeme kaže...

Evo i drugog pokušaja komentiranja :). Dakle, iako motorek izgleda retro, očito je jako brz jer sam upravo došla iz smjera Španskog i nisam ga putem susrela, bit će da je prebrz i nečujan!A takav mora i biti motor koji juri na pogon dječje mašte! I zavidna sam mališanima HD Centra na bogatstvu tvojih kartonskih igračaka! Puse

sandra kaže...

Kak sam ovo propustila! Sram me bilo!
svala čast, mala!

Sani kaže...

spretne ruke i malo mašte mogu donijeti trenutke neizmjerne radossti nekom mališanu! meni nema veće nagrade od zadovoljnog lica moje nećakinje kada joj se svidi neka moja rukotvorina!

Tatjana kaže...

A joj kako je ovo guba :)))

Goge kaže...

Super da imaš motor. Sad možeš letjeti iznad zgrada i panoramski snimati lokaciju. imaš sjedalo za ekipu koja bi letjela s tobom?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails