19 kolovoza 2011

Šešir

Pin It
Kupila sam Sensu, odmah, prvi dan, čim je izašla. U paketu je bio i bijeli šešir. Na plaži je šešir završio na glavi, gdje mu je i mjesto a Sensa u ruci, gdje joj je i mjesto. Zadubljena u čitanje nisam odmah primjetila da je sinko izašao iz mora i ljut sjedi kraj mene.
"Jedva sam te našao!"
"Zašto?"
"Pa još dvije žene imaju isti takav šešir kao i ti. Skoro sam otišao kod krive žene."
"Ooo... Pa to moramo odmah danas popraviti."
(Plaža je u Vodicama što objašnjava da me sin nije mogao odmah pronaći s obzirom na količinu ljudi koja ljeti tamo boravi.)
Čim smo se vratili u apartman, prekopala sam po koferu i pronašla stvarčice kojima bih mogla malo doraditi šešir. Jedan Gogin cvijetak, jedna izronjena školjkica i jedna šarena ogrlica. S obzirom da na godišnji nisam ponijela nikakav materijal, iskoristila sam ono što sam spakirala. Sinko je bio zadovoljan jer je sada znao kojoj ženi treba ići, a ja sam u miru opet mogla čitati svoju Sensu zaštićena od sunca velikim bijelim šeširom.
PS. Znate li od čega je napravljan šešir? 75% papir! Ha! Može li bolje? Pravi šešir za mene.

Broj komentara: 6:

Lilly... kaže...

Ma daaaaj? Od papira?? Ja ne vjerujem!! Namirisali ste se! :D Ja sam se draga moja jedva dokopala Sense same, tu kod mene je skoro nitko nit ne kupuje, al čim nešto ide uz časopis odmah se razgrabi! Divno si ga uredila i baš me zanima kako će sensastične curke sve iskomentirati! :)) Kissss

Sandra Z kaže...

Šešir je samo tebe tražio. Papir!!!! aaaaa, ne mogu vjerovati. A uredila si ga onako kako samo ti možeš, zelankasti detalji. Em je poseban (kladim se da one druge žene to nemaju) em te sinko opet mogao pronaći.
Isto tako se kladim da kad bi Sensa urednici ovo vidjeli, trgali bi se za tebe i tvoj šešir.
Pusa :))

Tanema kaže...

kad ti se djeca nauče da si uvijek drugačiji,moraš biti drugačiji! odlično si ga sredila, a pogotovo što si morala apsolutno improvizirati! meni se jako sviđa!

LivesArt kaže...

Super ideja !

an. kaže...

Baš je lijep ovakav! Strašno volim zeleno i bijelo!

Marina kaže...

Nikad mi ne bi palo na pamet da je od papira... :)
sjajno si ga ukrasila, sad je pravi unikat :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails