24 ožujka 2010

Ukrasne kutije za poklone

Pin It
Jesam li ja ono nedavno izjavila kako se nemam namjeru baviti kutijama? Uuuuuuu, kako sam se zeznula. Znate li onu narodnu - "nikad ne reci nikad"?
Moja Laura je pozvana na rođendan, dječji rođendan u igraonici, dupli... dvije prijateljice zajedno slave rođendan. Da, počela je sezona... Nemojte misliti da se bunim. Ne bunim se, i moji klinci će se priključiti sa svojim proslavama, ali kad krenu slavlja i zabave, najveći problem je smisliti što pokloniti slavljeniku a da se ne ponavljamo.
Poklon sam smislila, skroman ali od srca. A ako je poklon skroman, hajmo ga barem raskošno upakirati. I tako se rodila ideja. Napraviti ću ukrasne kutije za poklone koje se kasnije mogu iskoristiti za nešto drugo.
Jako sam si ponosna na ideju, jer su kutije 100% reciklirane. Za izradu ove dvije kutije bilo mi je potrebno: 1 posuda od svježeg sira s poklopcem, 1 posuda od čokoladnog namaza s poklopcem, 1 čaša od jogurta, 1 tuljac od WC papira, novinski papir, pik traka, brašno i voda, akrilne boje i malo laka. Tehnika? Papier mache se zove.

Broj komentara: 5:

Tanema kaže...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! mislim da će i slavljenice vrištati ovako kao i ja! prava si čarobnica od papira!

Jonty kaže...

Great colours. The girafe is excellent. I love things that have secret or extra uses. Great stuff.

Sandra Z kaže...

Ajme meni, kako su krasne kutije. Da sam rođendanski slavljenik, nikad u životu ne bi otvarala ove preslatke kutijice. Mislim da će biti opća euforija među djecom. Opet kažem, pa ti si puna ovih fenomenalnih ideja, Željka. Super :)))

Villa-loredana kaže...

Hello nasmijanko moja, hvala, drago mi je čuti da sam potaknula na nešto, ovo sakupljanje končića je korisno, barem ih imam manje po podu. Korisno za natrpati u jastućiće za igle ili iglenice (ajmo nova kovanica. Hvala na pozivu, obavih opis pa ti navrati. Pozdrav. Loredana.
P.S.Imaš li negdje link da ti se uvalim kao sljedbenik.

HRANDICA kaže...

Dobra ideja.
Pročitala sam i tvojih 7, i moram priznat, da ima nekih, u kojima bi se i sama našla, a nisam rak:-).
Moje fotografije sa bloga snimljene su na sjeveru Bavarske, u parku.
Ljep vikend.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails