08 ožujka 2010

Prljavo ogledalo

Pin It
Sinoć sam bila u nekom tužnom raspoloženju, a kad je tako najgore je sjediti i misliti. Bolje se uhvatiti nekog posla. Pranja? Peglanja? Neeeeeeee... u tim aktivnostima mi je mozak ionako na paši pa misli opet vodi tamo kamo ne treba. Pravac radionica? Daaaaaaaaaaa... Za neke velike projekte nisam imala volje ni snage, ali ogledalo, koje je već bilo započeto i čekalo je završni make-up i novu frizuru, je bilo odličan izbor.
Čipka, decoupage, pozlata, pitoricco, papier-mache... sve je to bilo potrebno da mi skrene misli.
Ogledalo je noćas bilo blo gotovo, a ispalo je u skladu s mojim raspoloženjem - zagasito, maglovito i neveselo, ali nikako loše. Baš suprotno.

Broj komentara: 13:

Sandra Z kaže...

Željka, ovo je predobro! Je'l to čipka, i reciklirano srce, i još nešto vidim ali ne mogu odgonetnuti (neka salveta, gore lijevo?). Baš sve mi se sviđa. Lijep pozdrav, Sandra Z.

Sandra Z kaže...

A jesam ja isto... pišem brže nego što sve pročitam. Naravno da je čipka, poslije sam vidjela iz čitavog teksta. I pozlata?! Wow :)

Željka kaže...

hej sandra... sve ok! ono gore lijevo je salveta ali i isprintan tekst koji me najviše namučio jer kako god lijepim i kamufliram vide se rubovi papira. morati ću smisliti nešto pametnije za stavljanje printeva

Sandra Z kaže...

Možda jedino da se oko rubova papira (koje se ostavi nejednako odrezanim) razmaže struktur pasta, malo deblja, malo tanja i nekako stopi sa ostakom djela. Naravno, oboji, ili pozlati ili.... već ovisno o ostalom.... :) S.

Željka kaže...

probati ću. moram se malo pozabaviti time. hvala na ideji.

drenka kaže...

Super je, a ako ti smeta toliko da se rubove zasto ne probas onu tehniku kad isprintas na salfetu. tako se nevide rubove

Željka kaže...

hej drenka, probala sam ali uvijek mi se izgužvalo i zaglavilo u printeru pa sam odustala. očito sam nešto krivo radila.

Maja kaže...

Draga Željka, pa ovo je odlično! Jako, jako dobro! Me like :)

drenka kaže...

Ja sam probala i od prvi put mi je uspjelo.Stavim celu salvetu-troslojnu (ne odvojim gornji dio).kad sam koristila kvaliteniju salvetu onda su rezultati bili josh bolji.onda sam zalepila sve krajeve od salvetu za obican papir i uspjelo mi je.

. kaže...

sad znam tko će me zamijeniti na radionicama kad odem na godišnji! željkica! odlično ti je ovo ispalo, jako mi se sviđa!

Tanema kaže...

ma meni je ovo odlično! ništa mi ne smeta, baš je onako posebno! sve to što viri daje neku osobitost, posebnu čaroliju!

www.villa-loredana.blogspot.com kaže...

I meni je sve ok, tople zagasite boje koje volim, a tako bi mi jedan trebao u mojoj craft room na mansardi... Za sada samo skupljam ideje, knjige, salvete, a vrijeme...kad odem u mirovinu... krajem godine. Pozdrav. Loredana

Anonimno kaže...

odlično je ovo ogledalo, pogotovo mi se sviđa ova čipka ispod. .super. .

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails