02 svibnja 2010

Tweety pinata

Pin It
Već neko vrijeme nisam radila pinate, i kada mi je stigla ova narudžba, baš sam se razveselila. Željeni lik je bo Tweety. OK - je bilo na prvu, ali kada sam trebala početi raditi, lagano me uhvatila nervoza. Kako ću ga složiti? Pa Tweety je lik iz crtića. Kako da ga materijaliziram? Primila sam se posla, napuhala balon i krenula. Dalje je sve išlo lako. Iako sam prvotno mislila napraviti samo glavu, ipak sam mu dodala tijelo i ruke i noge. I dobro da jesam. Baš mi se sviđa kako je ispao. Tweety je gotov, dalje je sve na njemu. Zadatak mu je razveseliti jednu djevojčicu za njezin rođendan tako da nju i njene goste iznenadi kišom slatkiša. Nadam se da će to časno odraditi.

Broj komentara: 10:

Tanema kaže...

znam koja je svrha pinjate, ali ja se nekako nadam da će ovo milo biće nekako ostati sačuvano i da će ga djeca samo grliti i nosati uokolo jedući slatkiše iznutra...

Ivana kaže...

Katty je stara optimistica, ali ja vjerujem da će klinci barem paziti da Tweetyja ne boli puno! Presladak je i ne boj se tuđih ideja jer nema toga što ti ne možeš materijalizirati.

Biljana Pantelic Adzaga kaže...

Tako su mastovite i simpa, te tvoje pinate, mogu samo zamisliti koje veselje, daju djeci na rodjendanima, ma super, bravo Zeljka :))

Goge kaže...

Jako je sladak. I meni je žao da ga tuku. Znam da mu je svrha, ali ovaj je pravi slatkiš.

Sandra Z kaže...

Ajme što je dobro !!!! Tako je slatki ... mislim da će djeca skakati od sreće (ja bi)... Željka, stvarno premajstorski :))

Ariana Moj Hobi kaže...

Jao...odličnoooooo!Ja i ti moramo se čuti da ja čujem kako se to od tebe može transportirati do mene,ja bih svakako jednu zmajsku ili dinosaursku pinatu za mog fakina,za roćkas....
Eto još jednog izazova.....
PUSEK!

HRANDICA kaže...

Super, stvarno si profesionalka u tome što radiš. Sve čestitke!!

Sandra kaže...

Ima da poslikam svaki detalj tamburanja po pignati,slatkiše kako padaju i djecu koja noge lome da ih se dočepaju!

Anonimno kaže...

Prelijepo je!

Nasmijano nebo kaže...

hvala cure! da znate samo kako uživam dok ih radim :-) svaka nova pinata je izazov za sebe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails