23 travnja 2012

Prezentacija izrade kartonskog namještaja

Pin It
Evo, prošlo je tjedan dana. Dojmovi su se slegnuli, oporavila sam se od pre- pre- pre- napornog vikenda u  kojem su mi se izdogađale i naslagale nepredviđene i neplanirane zgode i nezgode a kojem se zbila i ova prezentacija, i sad mogu iskreno i mirne duše reći - BILO JE ODLIČNO!


Subota, 14. travnja 2012., 6. Kreativna događalica, Green Gold centar, 15 sati... 


Zahvaljujem svima koji su s velikim interesom i pažnjom pratili nastajanje kartonskog ormarića. Bilo je puno pitanja proizašlih što iz nevjerice da se funkcionalni namještaj može izraditi od materijala koji uglavnom koristimo kao ambalažu i nakon toga ga nemilosrdno odbacujemo u otpad, kao i pitanja iz znatiželje kako složiti konstrukciju ne bi li ona bila što čvršća, čime ljepiti, kako spojiti dijelove, kako obraditi vanjsku povšinu, čime oslikati, ukrasiti...Prezentacijom sam jako zadovoljna i nadam se da je ovo tek prva. 
Nadam se da će ova, za naše podneblje, nova vrsta namještaja ali i ostalih uporabnih i dekorativnih predmeta dobiti priliku i kod nas.


U prezentaciji mi je pomagala i kolegica Georgette Prša koja se također bavi izradom namještaja i predmeta od kartona. Osim što mi je pomagala u prezentaciji, ljubazno je odgovarala i na brojna pitanja. Namještaj koji je bio izložen u blizini kako bi se uživo vidjela i provjerila njegova kvaliteta i izdržljivost, u velikoj mjeri su bili i njezini radovi. Od srca joj zahvaljujem.


Zahvaljujem i mojoj dragoj prijateljici Sandri Zubčić koja se prihvatila foto-aparata i napravila sve ove fotografije kao i Suzani s OmnisArta koja me pozvala i predložila da održim prezentaciju.
Više fotografija s prezentacije, kao i fotografije kartonskog namještaja koji je bio izložen na Događalici možete pogledati OVDJE


Broj komentara: 17:

Suzana kaže...

Bilo je divno! S puno strpljenja i vještine si to pokazala. Prekrasna prezentacija i namještaj naravno!

Nely kaže...

Baš divna prezentacija i ovaj namještaj,sve pohvale!

Sandra Z kaže...

Uživala sam gledajući majstoricu na djelu. Prvi puta sam vidjela uživo kako se to radi namještaj od kartona i oduševljena sam.
Simpatično je bilo (pri)sluškivati muške posjetitelje kako, kao pravi tehnički znalci, komentiraju i s odobravanjem prate svaki potez i objašnjenje ... ili položaj prečkice u samom "kosturu" ormarića.

Pored svega ovoga, fotkanje je bila čista uživancija ♥

Pusa :))

Lilla Indigo kaže...

Super namještaj!

Lilly... kaže...

Bravo, majstorice! Ne znam jel to do Sandre i njezina talenta za foto-session, ali fotke su sjajne, a ti si mi baš poput zvijezde na njima. :))

I ja se nadam da će ovakve ideje s vremenom doprijeti, a ako ne do svih, onda barem do većine domova.
Znaš šta me jedino pati? Pa, jel moguće da je ova ladica stvarno ŽUTA?! :D Kiss!

Nasmijano nebo kaže...

@Lilly, nije jabuka zelena je

Sani kaže...

predivne fotke, ne mogu vjerovati da to zaista funkcionira!!! kako dobro, ekološki i praktično!

Marina kaže...

Meni je žao što nisam bila prisutna, mada sam već imala prilike uživati u tvojim radovima :-*, ali sam sigurna da će biti još prilika :)

Anonimno kaže...

Bilo je super, uživala sam gledati kako od komada kartona nastaje ormarić. Nadam se da ću jednoga dana i sama uspjeti napraviti tako nešto, za sada skupljam kartone gdje god naiđem na njih

DIE kaže...

Svaka cast madam! Super ste to prezentovale i zao mi je sto nisam bila prisutna da uzivam s vama. Koliko je trajala prezentacija? Koliko shvatam jedan dan... Kako si uspela sve to ostvariti u danu? Sjajno

Nasmijano nebo kaže...

hvala vam svima na lijepim komentarima.
@Die - prezentacija je trajala 4 sata a ormarić sam donijela već unaprijed pripremljen s izrezanim unutarnjim rešetkama, sušila sam fenom a imala sam i pomagače tako da sam sve stigla i nisam ništa morala improvizirati.

DIE kaže...

Auu, fen mi nikad ne bi pao na pamet.:)) 4 sata!!! Ja bih odustala vec pri samoj pomisli na takav stres. Sve u svemu, mnogo je slatka forma koju si odabrala

Tatjana kaže...

Zbilja izgleda savršeno profesionalno na zavidnoj razini.
Blago onima koji su mogli sudjelovati!
Zaslužila si tante i kukuriku!

Šestinčanka kaže...

Žao mi je što nisam vidjela prezentaciju. Odlična zamisao!

Rea kaže...

Svaka čast na klepanju kartonskog namještaja! ;)

HRANDICA kaže...

Uau, stručnjak je došao na svoje mjesto! Odlično si to odradila i sve čestitke. Ormarič je fantastičan.

Anonimno kaže...

Jednostavno prekrasno.
Kada će biti ponovo takva radionica?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails