22 srpnja 2011

Piñate - jedna za djevojčicu i jedna za dječaka

Pin It
Za ovo ljeto mogu slobodno reći da su ga obilježile piñate. Ne prestajem ih izrađivati a svaka me posebno veseli jer niti jedna nije ista kao ona prethodna.
Upravo sam završila jednu prekrasnu piñaticu za moju malu susjedicu koja sutra putuje na more i nosi piñatu sa sobom. Za svoj četvrti rođendan, nakon kupanja i sunčanja, na red će doći i proslava.
Oprostite mi što sam neskromna i kažem sama za svoj rad da je prekrasan, ali... jako mi se sviđa i najrađe bih ovu piñatu zadržala. Ali opet... djetetu će biti veselje, pa neka joj bude. Za nju je rađena. Ja ću sebi napraviti novu.
A prošli tjedan smo trebali napraviti piñatu i za jednog velikog dječaka. Tko to mi? I kojeg velikog dječaka? Pa... djeca i ja smo tati napravili iznenađenje.
Za proslavu njegovog rođendana, kako je to i red u našoj kući, treba imati piñatu. (Hmmm... a zašto je ja onda nikad nemam? Možda zato što ne slavim rođendan! Morati ću to iduće godine promijeniti.)
I tako smo se primili posla. Oni su meni pomagali kaširati a ja njima nisam pomogla ukrašavati. Sve su sami napravili. I mislim da im je jako dobro uspjelo. I tata je bio zadovoljan. A i gosti, koji nisu očekivali ovakvu proslavu.

Broj komentara: 13:

Tatjana kaže...

Znaš,meni su ove tvoje rogate pinjate naj-naj!I one s likovima,ali ove su mi nekako posebne...vještičasto-vilinske!

Villa-loredana kaže...

Perfektne su, i tako mistične. Pozdrav. Loredana

Anonimno kaže...

Baš su mi fora te pinjate a vjerujem da klinci su ludi za njima....:)))

Sanja kaže...

Ovako nešto još nisam vidjela...hm, neki će se pitati, pa gdje ona živi...al, eto, nikad vidjela ni čula! To je kao neki zabavni ukras za rođendan? Zanimljivo izgleda i jako lijepo si ih napravila i oslikala, a djeca su sigurno uživala!
Lp

Medena kaže...

majstorica

Sretno Vrijeme kaže...

Da, baš si prava majstorica! Sretnici su oni kojima si susjeda! A o zajedničkoj izradi pinate da i ne govorim, to mi se dopada najviše od svega! Bokić cmokić!

HRANDICA kaže...

A ima i takve za velike slavljenike? :))
Predobro!

LivesArt kaže...

Fantastično!!!

Lilly... kaže...

E pa doći će i taj dan da ćeš i meni jednom napraviti pinatu pa da raspalim po njoj i veselim se kao malo dijete kad me zaspe hrpica papirića... Pa, da u duši ja sam u biti i dalje malo dijete! Kad može vaš tata mogu i ja! Hehehe... :D Oooodlično izgleda, draga! Kissy kissy!

sandra kaže...

Ovakvu za djevojčicu bih i za sebe izabrala!
A što se tiče tebe - jedna s likom svekrve - da raspališ što jače!

Goge kaže...

Prekrasne pinate, ali pogled na ovog veselog djecaka koji tako uziva u svom daru vrijedi svake muke.

Jolanda kaže...

Ove su lude i jako mi se sviđaju!!!!!!!!!!!!!!

Unique Hrebina kaže...

pozdrav...
oprosti kaj upadam s komentarom...al htjela bih iskoristit ovu priliku da Vas sve pozovem na svoj giveaway.. promijenila sam ime bloga iz do-vina u unique-hrebina pa pretpostavljam da se zbog toga za sad odazvala samo jedna osoba... eto uglavnom... molim te da objaviš na svom blogu.
Pozdrav...
Maja
http://unique-hrebina.blogspot.com/2011/08/giveaway-my-second_6053.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails